neutron Napisano 29 Czerwca 2015 #6549 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Nick: pan neutron Wiek: W pańdzierniku 18. Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, miałem dość długi staż jako admina na tej serwerowni. Byłem adminem coda 800 lvl. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8.5 Staż w CS-sie: Nie licząc gry na nsie to 3 lata. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: A więc tak, jestem osobą ogarniętą i kulturalną. Nie akceptuję pyskatego i chamskiego zachowania w stosunku do innych osób. Myślę że zawsze przyda się jakaś osoba do pomocy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Mniej więcej od 2 do 4 godzin z przerwami. Kontakt: TS, Steam, Forum, GG, Dla osób które polubię fb. Link do GameTracker'a: Podsyłam daw linki ponieważ jeden jest z przed dwóch lat a drugi z tego roku. ----> http://www.gametracker.com/player/NeutroneK./80.72.40.110:27008/ ----> http://www.gametracker.com/player/pan%20neutron/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 29 Czerwca 2015 #6254 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Dawno nie grałem na codzie, ale pamiętam Ciebie za starych czasów. Ogarnięta mordka. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 29 Czerwca 2015 #6202 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Znam go od dawna i wiem, że ogarniał i ogarnie posadę admina. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2015 #6185 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jestem na tak! -widac ze ogarniety -sprostalby zadaniu -przyda sie admin, ktory bedzie wysluchiwal graczy i sprawdzal podejrzanych, bo narazie niestety takowego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Czerwca 2015 #8994 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Bardzo dobry server, najlepszy na tej sieci, a więc wiąże się to z ogarniętą i doświadczoną administracją. Grałem tam długo, nawet trochę ostatnimi czasami, więc iwem co się na nim dzieje. Co do Pana Neutronka, znam go już dosyć długi czas, był tutaj adminem na codzie 800 i nie tylko. Sprawował się bardzo dobrze, żadnych zastrzeżeń, po prostu prawilny człowiek, któremu można zaufać! na duże tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xemo Napisano 29 Czerwca 2015 #8383 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 + Miał admina na MH + Nawet go widziałem + Steam i Wiek - Minutes Played na cod 200, ale nadrabia na 800 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 30 Czerwca 2015 #121 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Na TAK. Powody w/w postach przez innych -był tutaj adminem i nikt na niego nie narzeka -kultura -steam -widuję go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Czerwca 2015 #7361 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Kiedyś razem z Neutronem adminowaliśmy na Cod 800lvl, świetna współpraca dawał radę jako admin i pewnie tym razem równie dobrze sobie poradzi. Jebać mg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 30 Czerwca 2015 #7318 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Na TAK + Miał Admina na MH + Steam + Ogarnięta morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 30 Czerwca 2015 #4454 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 jak dla mnie za wczesnie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 2 Lipca 2015 Autor #5675 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2015 #4945 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Często na serwerze, aktywny, pomaga ludziom, jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Lipca 2015 #4203 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi