Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2015 #9432 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Twój nick podczas grania : chokeZ Godzina, data zdarzenia: Około 14:00, 28.06.2015 r. (tj.niedziela) Mapa : de_dust2 Link do screenów : Screeny.rar STEAM_ID / IP: 91.192.197.34 Uzasadnienie: To, że ktoś ma słuchawki, to nie znaczy, że ma czity. Nie jestem graczem początkowym CS'a, grałem w GO, source, 1.6. Licząc te wszystkie osłony gram już 2 lata. A ten celowniczek przy scoucie to nie jest czit, tylko tak twórca tego CS 1.6 non steam dał, nie mam haxów - aima,wh itp. Proszę o UB. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : chokeZ [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1171034481 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.192.197.34 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Czerwca 2015 #9433 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 To wytłumacz mi skąd te linie , na, 3,4,i 5 ssie poza tym posiadasz dodatkowy celownik, który jest zabroniony na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Czerwca 2015 #9430 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jeśli chcesz ub, wykonaj 100 reklam dla sieci, jednorazowa szansa na UB. Bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Czerwca 2015 #9431 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi