Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge" style="background:red;">ZAMKNIĘTY</span>FILO - i jego przerost ambicji

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 29.06 2015

Nick admina, który zawinił: FILO

Dowody: HLTV jak wejdzie

Świadkowie: Karany

Uzasadnienie: Admin cale rundy kampi na respie, strach przed smiercia albo taka taktyka. Napisalem jeden raz przy czasie ok 1:15 "paczka" i co sie stalo? 

[ReasonKicker] ==========================================

[ReasonKicker] Zostales wykopany przez FILO

[ReasonKicker] Powod: "czas i przestan pisac tu jak nie ma potrzeby"

[ReasonKicker] ==========================================

to ja sie pytam gdzie mam zglaszac ze kampia i nie wykonuja celi map? Filo nastepnie grozil mi ze za spam dostane bana - jaki spam? 1 wyraz na u@ i Pan admin od razu wyrzuca? a dlaczego? bo slaby jest , mialem sg a on mial 11hp wiec pomyslal ze wywali i po klopocie.  Prosze go ogarnac bo to nie jego pierwsze takie zachowanie. Mysli ze jest juz sporo czasu na cod200 adminem i moze wszsytko.

haha tylko na ta smieszna jak zwykle skarge od ciebie czekalem wiec tak panie byly adminie cele mapy sa od 1 min w dol ale widocznie ta chwila bycia adminem cie niczego nie nauczyla ja wiem co mam robic i nie musisz mi spamowac i to nie chodzi ze 1 raz tu napisales tylko zawsze to robisz ty sie zajmij gra a nie pouczaniem bo za malo wiesz zeby to robic o to ss kiedy pisales a gosc mial prawo do tego czasu sobie tam stac :) a ta smieszna skarge wsadz sobie w buty moze bedziesz wyzszy :) o to link http://www53.zippyshare.com/v/RkrhxSGA/file.html

Spamowac? twoim zdaniem 1 wyraz to spam? brawo dla ciebie inteligencjio polska. Napisalem zebys przypomnial o celach - sam nie raz spamujesz na y@@ od 1:30 wiec biorac z ciebie przyklad zwrocilem uwage. Bede wrzucal tu twoje spamy o celach bo czujesz sie wyjatkowy a taki na prawde nie jestes. Siedzisz cale rundy na respie a jak padniesz to od razu spamujesz o celach.

do zamkniecia. 

HAHAHAH wez mnie nie rozsmieszaj bo padne zawsze napiszesz bezsensowna skarge a pozniej klamiesz :D haha ja zawsze od 1 min w dol pisze :D pokaz ss ze tak nie jest i dopiero glupoty mow :D zwala z ciebie jak zawsze :D niech to ludzie poczytaja bo jak zwykle mam beke :D jak padne spamuje o celach haha klamiesz w zywe oczy dzieciaku :D dobra jak powiedzialem zajmij sie gra bo juz sie coraz bardziej osmieszasz tym co piszesz :D ale  teraz to poleciales po bandzie z tymi oszczerstwami :D zwala z ciebie i tyle na ten temat :D i przestan spamowac posty tylko zostaw ta sprawe opiekunowi  :D a jesli chodzi o spam to chodzi mi ze na wielu mapach to robisz panie madry :D

wywalilem cie zeby przypomiec ci zebys sie ogarnol i nie pisal czegos o czym wiem i dotego jeszcze od kiedy to ma byc ..powiedzialem ci zajmij sie gra ja wiem co robie :) a tu poraz kolejny tylko sie omieszasz na forum ale widocznie juz taki jestes ale z tymi klamstwami na moj temat ze cos robie a wcale tego nie robie przesadziles jak dla mnie wiec za ta kolejna jak dla mnie skarge bezsensu nalezy ci sie upomnienie ..mozna znalesc podobna skarge o podobnym temacie nawet nie wymysliles nowego naglowka :D tylko denny jak poprzedni :)

to tylko kick nie ban a spam za duży .

po 1 napisałeś paczka jak była 1:20 a poniżej minuty się zaczyna .

po 2 trochę poważniejszego zachowania po oby dwóch stronach skarga - dowody , odwolanie - dowody .

Admin nie zostanie ukarany to tylko kick był ale proszę o rozwagę nastepnym razem .

/close

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...