Keep calm and Follow me Napisano 29 Czerwca 2015 #9529 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Data i godzina: 29.06 2015 Nick admina, który zawinił: FILO Dowody: HLTV jak wejdzie Świadkowie: Karany Uzasadnienie: Admin cale rundy kampi na respie, strach przed smiercia albo taka taktyka. Napisalem jeden raz przy czasie ok 1:15 "paczka" i co sie stalo? [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez FILO [ReasonKicker] Powod: "czas i przestan pisac tu jak nie ma potrzeby" [ReasonKicker] ========================================== to ja sie pytam gdzie mam zglaszac ze kampia i nie wykonuja celi map? Filo nastepnie grozil mi ze za spam dostane bana - jaki spam? 1 wyraz na u@ i Pan admin od razu wyrzuca? a dlaczego? bo slaby jest , mialem sg a on mial 11hp wiec pomyslal ze wywali i po klopocie. Prosze go ogarnac bo to nie jego pierwsze takie zachowanie. Mysli ze jest juz sporo czasu na cod200 adminem i moze wszsytko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 29 Czerwca 2015 #9517 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 haha tylko na ta smieszna jak zwykle skarge od ciebie czekalem wiec tak panie byly adminie cele mapy sa od 1 min w dol ale widocznie ta chwila bycia adminem cie niczego nie nauczyla ja wiem co mam robic i nie musisz mi spamowac i to nie chodzi ze 1 raz tu napisales tylko zawsze to robisz ty sie zajmij gra a nie pouczaniem bo za malo wiesz zeby to robic o to ss kiedy pisales a gosc mial prawo do tego czasu sobie tam stac a ta smieszna skarge wsadz sobie w buty moze bedziesz wyzszy o to link http://www53.zippyshare.com/v/RkrhxSGA/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 29 Czerwca 2015 Autor #9581 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Spamowac? twoim zdaniem 1 wyraz to spam? brawo dla ciebie inteligencjio polska. Napisalem zebys przypomnial o celach - sam nie raz spamujesz na y@@ od 1:30 wiec biorac z ciebie przyklad zwrocilem uwage. Bede wrzucal tu twoje spamy o celach bo czujesz sie wyjatkowy a taki na prawde nie jestes. Siedzisz cale rundy na respie a jak padniesz to od razu spamujesz o celach. do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 29 Czerwca 2015 #9505 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 HAHAHAH wez mnie nie rozsmieszaj bo padne zawsze napiszesz bezsensowna skarge a pozniej klamiesz haha ja zawsze od 1 min w dol pisze pokaz ss ze tak nie jest i dopiero glupoty mow zwala z ciebie jak zawsze niech to ludzie poczytaja bo jak zwykle mam beke jak padne spamuje o celach haha klamiesz w zywe oczy dzieciaku dobra jak powiedzialem zajmij sie gra bo juz sie coraz bardziej osmieszasz tym co piszesz ale teraz to poleciales po bandzie z tymi oszczerstwami zwala z ciebie i tyle na ten temat i przestan spamowac posty tylko zostaw ta sprawe opiekunowi a jesli chodzi o spam to chodzi mi ze na wielu mapach to robisz panie madry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 29 Czerwca 2015 Autor #9506 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 czyli mam rozumiec wywaliles mnie bo kiedys na innych mapach pisalem na u@ tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 29 Czerwca 2015 #9462 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 wywalilem cie zeby przypomiec ci zebys sie ogarnol i nie pisal czegos o czym wiem i dotego jeszcze od kiedy to ma byc ..powiedzialem ci zajmij sie gra ja wiem co robie a tu poraz kolejny tylko sie omieszasz na forum ale widocznie juz taki jestes ale z tymi klamstwami na moj temat ze cos robie a wcale tego nie robie przesadziles jak dla mnie wiec za ta kolejna jak dla mnie skarge bezsensu nalezy ci sie upomnienie ..mozna znalesc podobna skarge o podobnym temacie nawet nie wymysliles nowego naglowka tylko denny jak poprzedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Czerwca 2015 #9303 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 to tylko kick nie ban a spam za duży . po 1 napisałeś paczka jak była 1:20 a poniżej minuty się zaczyna . po 2 trochę poważniejszego zachowania po oby dwóch stronach skarga - dowody , odwolanie - dowody . Admin nie zostanie ukarany to tylko kick był ale proszę o rozwagę nastepnym razem . /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Czerwca 2015 #9269 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi