Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #9879 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry:PaweĹ RadziĹowicz Godzina, data zdarzenia:22:00 Mapa:dd2 STEAM_ID /sid STEAM_0:0:134471734 Uzasadnienie:Grałem na dd2 dm i cs sie wyłączył a cd room otworzył i mam bana :Cheater Destroyed grałem czysto (steam) prosze o ub i rozpiske demka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Czerwca 2015 #9919 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Czekamy na admina banującego, a był nim Pablito. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 28 Czerwca 2015 #9867 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 tak sądziłem, że będziesz się odwoływał po to potrzebowałeś naszego bansa @555_dni już wyjaśniam całą sytuację ten "gracz" jest to osoba z poprzedniej serwerowni na której grałem. niektórym osobą nie podobało się to, że grałem tam i tutaj u was Nick na którym grał ten "gracz" to moje dane osobiste dlatego dostał bana komendą amx_destroy . nie będę pozwalał na to aby ktoś na serwerze upubliczniał moje dane personalne. powiadomiłem już adminów z serwera aby każdego kto wejdzie o takim nicku czyli "Pawel Radzilowicz" bądź "Pawel Radzilowicz <--- Pablito" banować pluginem amx_destroy a i jeszcze nadmienię, że poinformowałem tą osobę na Ts'ie, że jeżeli będzie wchodzić na tym nicku to zostanie zbanowana owym pluginem w trakcie bana rozmawiałem z tą osobą i po banie jedynie usłyszałem "wypie*dalaj mi z tym" także serdecznie pozdrowiłem i się pożegnałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #9828 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 i w czym masz problem nick jak nick raczej nie ma nic w regulaminie że nie moge mieć danych osobistych tak? I nie musiałeś dawać mi na destroy . Jak chcesz to zmienie nick na inny w czym problem ? i tak myslałem że dasz mi na 3h do miesiąca a nie cs'a mi rozpierdalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 28 Czerwca 2015 #9826 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 dostałeś wcześniej bana na 2 sidach na 5 minut, że masz zmienić nick udostępniasz publicznie poje dane personalne także sorry ale od każdego admina dostaniesz destroya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Czerwca 2015 #9811 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Ban permanentny podtrzymany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Czerwca 2015 #9796 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Czerwca 2015 #9797 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi