Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #10139 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Wzór skargi: Data i godzina:28 czerwca 2015 ; 20:10 Nick admina/gracza, który zawinił:That Venic (Admin) Dowody: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl'[AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:80953915'[AMXBans] Your IP: '31.61.140.123' [AMXBans] =============================================== Świadkowie:DeN@T Uzasadnienie: Czy ten admin jest normalny? kupiłem premium, pograłem 30 minut i wyrzucił mnie z serwera z nakazem wrzucenia screenów... nie mam zamiaru ich wstawiać, ponieważ po to wyłożyłem środki na zakup CS 1.6 na platformie steam żeby unikać takich sytuacji... a jednak... pierwszy raz w życiu od kiedy gram na steam zdarza mi się taka sytuacja... może by tak lepiej dobierać skład adminów i wymagać od nich "steam'a"? Łapka w dół dla serwerowni i środkowy bez pozdrowień dla "PseudoAdmina" jakim jest (bez obrazy) That Venix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #10166 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Pisałem wszystko od kolejnych akapitów ale po opublikowaniu się skleiło, za co przepraszam, lecz myślę, że ktoś szybko rozpatrzy ten problem. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Czerwca 2015 #9961 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Nie wrzucisz ss'ów, nie dostaniesz UB. Takie panują tutaj zasady i nawet nie wdawajmy się w niepotrzebną dyskusję, bo nasze stanowisko w tym temacie nie ulegnie zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #9962 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Banujcie ludzi ze steam'em dalej... wrzucę te ss'y dla świętego spokoju ale nie popuszczę za to bo na porządnej sieci serwerów cs 1.6 admin powinien mieć na pierwszym miejscu wymagany steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Czerwca 2015 #10029 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Skarga bezzasadna. Wstaw ss w dziale do tego przeznaczonym i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Czerwca 2015 #10030 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi