Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY COD 800lv skarga na That Venix

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi: Data i godzina:28 czerwca 2015 ; 20:10Nick admina/gracza, który zawinił:That Venic (Admin)Dowody:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:80953915'[AMXBans] Your IP: '31.61.140.123'[AMXBans] ===============================================Świadkowie:DeN@TUzasadnienie: Czy ten admin jest normalny? kupiłem premium, pograłem 30 minut i wyrzucił mnie z serwera z nakazem wrzucenia screenów... nie mam zamiaru ich wstawiać, ponieważ po to wyłożyłem środki na zakup CS 1.6 na platformie steam żeby unikać takich sytuacji... a jednak... pierwszy raz w życiu od kiedy gram na steam zdarza mi się taka sytuacja... może by tak lepiej dobierać skład adminów i wymagać od nich "steam'a"? Łapka w dół dla serwerowni i środkowy bez pozdrowień dla "PseudoAdmina" jakim jest (bez obrazy) That Venix.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...