Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge" style="background:red;">ZAMKNIĘTY</span>Skarga na Genialny Chomik

Papi

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 27.06.2015r ok. 21:25

Nick admina/gracza, który zawinił: Genialny Chomik

Dowody:

http://www.speedyshare.com/P2bKD/2015-06-27-00009.jpg

http://www.speedyshare.com/6eGVv/2015-06-27-00010.jpg

Świadkowie: --

Uzasadnienie: Na serwer wchodzi odpalony gracz na WH (aima nie zauwazylem, byc moze tez mial). Wysylam info adminowi na U@, zero reakcji. Admin banuje za ping. Drugie info, zero reakcji. Kolejne info, zero reakcji, admin woli sobie nabijac lvl. W koncu byl w tym samym teamie co odpal wiec mu to nie przeszkadzalo. W koncu wyslalem mu na u@ "CZYTASZ KU*WA W OGOLE TE U@?". Wybuchlem, nie dalo sie inaczej. Jest to nie pierwsza taka akcja, admin w ogole nie reaguje na to co sie pisze na U@. Po ostatniej wiadomosci na U@ dostalem kicka z powodem "czytam". Czy to jest normalne? Czy ta osoba jest odpowiednim kandydatem na tym stanowisku? Prosze o rozpatrzenie tej sprawy. Wiele razy sie to powtorzylo, wiele razy zero reakcji.

Edit:

Po poinformowaniu admina, ze bedzie skarga na niego dostalem bana na 30 min. O to link do bana: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=53185

Edit. Pierw zajal sie mna, pozniej dopiero zbanowal czitera.

Tutaj są zdjęcia z konsoli: http://www49.zippyshare.com/v/DuI9r9qU/file.html

To, że nie ma reakcji od razu tzn. że gracz mógł wyłączyć czity. Ale był na oku cały czas i w odpowiednim momencie dostał bana. I ty sę starasz o posade admina a używasz wulgarnych słów i nie masz cierpliwości, żeby być pewnym iż gracz stosuje na pewno czity. Dlatego odpisałem Ci na ten komentasz i kika dostałeś mimo słów nieprawidłowych, następnie chciałeś mnie zastraszyć- nie wiem, ale dalem Ci na to czas żebyś mógł w spokoju złożyć skarge i ochłonąć. Nie od Ciebie dostałem szanse bycia adminem. Gdyby nie moje częste granie na serwerze czitow byłoby mnóstwo.

To, że gracze piszą na u@ nie oznacza, że bez sprawdzenia mam od razu banować.

Jak składasz skarge to pisz prawde jak na u@ się wysławiasz a nie koloryzujesz tak, że ty jesteś cacy a admin jest winny.

Zdjęcia z consoli które ja opisałem w skardze. Nie dodałeś zdjęć, że pisałem Ci na U@ o cziterze. Gracz nie wyłączył czitów, po dedzie cały czas patrzyłem na niego i cały czas był odpalony. Demko to udowodni. A Twoim brakiem reakcji było expienie a nie patrzenie na gracza, bo być żywym i patrzeć na gracza się nie da. Kolejna sprawą jest Twoja ortografia "Komenatasz", admin powinien mieć ją opanowaną. I byłem pewny na 100%, że gracz był odpalony, potwierdził to amxbans. Mam zbyt duże doświadczenie żeby zgłaszać graczy którzy mogą być odpaleni, zgłaszam takich którzy są odpaleni na 100%. Owszem dostał bana dopiero po moich zgłoszeniach, i to nie był odpowiedni moment. Jak można mieć cierpliwość do kogoś kto nie ogarnia tego co robi, do kogoś kto nie reaguje na informacje od graczy tylko sobie gra. Po to składałeś podanie żeby pilnować porządku na serwerze, nie po to by chwalić się adminem i olewać funkcje dla poziomu. Co do tego, że dałeś mi czas na to bym mógł złożyć skargę, Ty nie jesteś odpowiednia osobą do tego, dałeś mi bezpodstawnego bana za którego powinieneś zostać ukarany, to samo tyczy się kicka. Co po Twoim częstym graniu skoro nie ogarniasz? Spamujesz na y@ "Cele" a sam ich nie wykonujesz, nie reagujesz na u@. Więc cziterów dzięki Tobie nie ubyło, nie rób z siebie "Boga". Co do ostatniego zdania, po dostaniu informacji o odpalonym graczu Twoim zasranym obowiązkiem jest go sprawdzić gdy jesteś nieżywy bądź wejść na specta. Jeżeli nie wiesz co masz robić, przeczytaj poradniki dobrego admina, gdzieś może je znajdziesz na google. POWTARZAM TO NIE BYŁA PIERWSZA TAKA SYTUACJA.

Jak składasz skarge to pisz prawde jak na u@ się wysławiasz a nie koloryzujesz tak, że ty jesteś cacy a admin jest winny.

Czytanie też potrenuj, masz wyraźnie w skardze napisane.

1. "W koncu wyslalem mu na u@ "CZYTASZ KU*WA W OGOLE TE U@?"."

2. "Po poinformowaniu admina, ze bedzie skarga na niego dostalem bana na 30 min. O to link do bana: http://aquax2.unixst...t.php?bid=53185"

Edit: I nie odpisałeś, dałeś kicka.

Edit 2: Swoją wypowiedzią udowodniłeś, że nie ogarniasz, i roli bycia adminem i tego co piszesz, myślisz w ogóle przy pisaniu swoich postów?

Edit 3: Strasznie a informowanie to są dwie różne rzeczy, dostałeś informację, nie groźbę. Kicka dostałem z powodem "czytam", nie widziałem żadnego powodu "Niecenzuralne słowa" bądź "nie przeklinaj na U@".

Edit 4: JA OPISAŁEM WSZYSTKO ZGODNIE Z PRAWDĄ.

Jak pisałem to, że na u@ mi zgłosisz ja musze to sprawdzić- kto sprawdzil? jaki admin banował? -JA. Gdybym U@ nie czytał to kika i bana byś nie dostał.

Kika dostałeś za użycie słowa niecenzuralnego, a bana za straszenie skargą wiec Ci to umożliwiłem.

Heh W regulaminie pisze , Admin nie musi sie tlumaczyc z ban'ow 30min wiec juz tak nie rozpatrujcie tego regulaminu...

aaa i tam gdzie napisales u@ "CZYTASZ KU*WA W OGOLE TE U@?"." wczesniej moglo byc co inego :)

Jak pisałem to, że na u@ mi zgłosisz ja musze to sprawdzić- kto sprawdzil? jaki admin banował? -JA. Gdybym U@ nie czytał to kika i bana byś nie dostał.

Kika dostałeś za użycie słowa niecenzuralnego, a bana za straszenie skargą wiec Ci to umożliwiłem.

bana na 30 min dostał za kulture

Raz za kulturę, raz dałeś mi czas na napisanie skargi, zdecyduj się w końcu czy kick był za kulturę czy ban. W każdym bądź razie ban był bezpodstawny. Czy Ty myślisz nad tym co piszesz?

Jak pisałem wcześniej admin goni na y@ graczy o celach a sam ich nie wykonuje. Oto dowód i pod tym podpiszę się jeszcze świadek. Proszę:

1. http://www.speedyshare.com/X46aa/2015-06-28-00001.jpg

2. http://www.speedyshare.com/c9mTT/2015-06-28-00002.jpg

Będąc w CT powinien ratować HOSTY. Jest tak na każdej mapie, nie wykonuje celów.

Heh W regulaminie pisze , Admin nie musi sie tlumaczyc z ban'ow 30min wiec juz tak nie rozpatrujcie tego regulaminu...

aaa i tam gdzie napisales u@ "CZYTASZ KU*WA W OGOLE TE U@?"." wczesniej moglo byc co inego :)

Twój bezsensowny post nic nie wnosi do tej skargi. A skoro mogło by być coś innego to proszę dowód na to. Na to co ja napisałem jest dowód który wstawił Chomik także nie wiem w czym masz problem :)

Edit:

Skoro admin nie musi się tłumaczyć z 30 minutowego bana i tak wchodzimy w regulamin to ja też coś od siebie dodam:

8. Powody banów muszą być jasne i konkretnego. W przypadku nie stosowania się do tego punktu wyciągane będą konsekwencje w postaci punktów ostrzeżeń.

Powód bana nie jest jasny i konkretny, z resztą jak cały ban.

15. Admin musi być wzorem dla graczy zarówno na serwerze, forum, jak i TS3.

Nie wykonywanie celów mapy przez ADMINA nie jest wzorem dla graczy.

4. Rozgrywka jest zawsze na drugim planie. W pierwszej kolejności dążymy do opanowania porządku na serwerze.

W tym przypadku jest na odwrót.

Podpisuje się pod skargą, na serwerze bywa tak, że gdy admin szybko padnie to pogania innych graczy do wykonywania celi (często się zdarza, że do końca rundy pozostaje nawet ponad 1:30), rozumiem sytuacje, że chomik miał szanse na nuke, ale nieoznacza to, że cele odchodą w niepamieć, zostalo niecałe 30 sekund a on w najlepsze stał na mostku, dopiero gdy na sayu ludzie zaczeli pisac "cele" itp ruszył tyłek, lecz do końca czasu zdołał jedynie wejśc do srodka, niezdarza sie to pierwszy raz, adminowałem na tym serwerze 2 razy i nawet zdarzyło sie, że sam sobie dałem bana na 30 minut za źle postawione sg na eldo, bo uważam, że admin powinien byc autorytetem dla graczy, a nie wychodzic z zasada, że są równi i równiejsi.

Od dłuższego czasu dostaje na Ciebie skargi karol m

wiec nie pozostaje mi nic innego jak dodać Ci kolejny ostatni już punkt w dziale admina ,nie ma czegoś takiego jak ban za straszenie skargą.Punktu nie dostajesz tylko za tą skargę co raz częściej dostaje informacje ze nie ogarniasz ,ze nabajasz fragi do nuke i dopiero jak  Cie zabija to banujesz graczy którzy łamią regulamin lub których zgłaszano na u@.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...