Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #1322 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Siemka wszystkim pomózcie mi bo zaraz rozj**** kompa wlanczam cs i chce wbic na serwer i zacina mi cs i nie moge nic zrobić ;/ i tak znow samo co grane ? moze zły cs albo coś dzis jeszcze dzialalo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 26 Czerwca 2015 #10960 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 przeinstaluj csa , tylko usun wszystkie pliki z program files Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2015 #10665 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Masz skype albo coś zebyś mi to wytłumaczył albo ts ! bo nie rozumiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #7132 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Wejdź na naszego ts tam na pewno będzie ktoś kto udzieli CI pomocy.Myślę ze to co napisał FIlo na pewno pomoże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #7133 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi