PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 #11292 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: PrincessOfBlood Godzina, data zdarzenia: koło 11 nie pamiętam o której dokładnie... Mapa: --------- STEAM_ID / IP:--------- nie wiem jaka mapa i jaki steam id nie znam się ale na konsoli wyświetla mi się coś takiego: "[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : PrincessOfBlood [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1292697675 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.239.73.233 ' [AMXBans] ========================================" Uzasadnienie: gram od góra 2 tyg. dziś grałam z moim chłopakiem, widział on zdarzenie, normalnie grałam ja osoba POCZĄTKUJĄCA i dostałam bana dosłownie za nic. Chłopak kiedy spytał za co zostałam zbanowana dostał odpowiedź, że dziwnie grałam, admin był chamski i nie chciał odpowiadać na zadane pytania. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=52050 EDIT: znalazłam te cosie o które prosiliście: http://www57.zippyshare.com/v/U1nMOUjL/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor #11237 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 + chciałabym się dowiedzieć na jakiej podstawie dostałam bana?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sprand1 Napisano 26 Czerwca 2015 #11180 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Musisz wstawić ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sprand1 Napisano 26 Czerwca 2015 #11211 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Musisz wstawić ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sprand1 Napisano 26 Czerwca 2015 #11052 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Musisz wstawić ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor #11053 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Musisz wstawić ssy a co to ssy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor #10822 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 zrobiłam wszystko co było w poradniku i nigdzie tego nie ma, ale ja nawet nwm czego szukać sooo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor #11083 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 mówie gram góra 2 tyg. w to coś więc troche bardzo nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor #11088 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 i jeszcze raz z jakiej mańki ja zostałam zbanowana??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 26 Czerwca 2015 #11091 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 i jeszcze raz z jakiej mańki ja zostałam zbanowana??? Po 1) Nie pisz post pod postem,masz od tego opcję edytuj. Po 2) @Sprand1 poważnie?Nie ma co...super pomoc...tyle to można się dowiedzieć z powodu bana :facepalm: Przechodząc do tematu: Admin zrobił Ci ssy ponieważ podejrzewał,że masz wh W skrócie: szukaj 5 plików w formacie .TGA o nazwach np. halflife00.tga lub halflife04.tga znajdują się one w folderze csstrike .Nie musisz ich otwierać,spakuj je w jedną paczkę programem winrar i wrzuć na zippyshare.Możesz również pobrac program irfanview i nim wyszukać te pliki lub po prostu wpisać ich nazwy w wyszukiwarkę. Jeśli mimo tego nie znajdziesz to szukaj po dacie bądź typie pliku,daj w folderze zakładkę widok>lista i będziesz miała przejrzyście dany typ pliku i datę. edit: Wh-tzn. widzisz innych graczy przez ściany Jeśli nie znajdziesz tych plików i chcesz nadal u nas grać będziesz musiała wykonać własnoręcznie 100 reklam naszej sieci na innych forach. Tutaj masz poradnik tego dotyczący: http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Tutaj masz jeszcze poradnik do tych ss,może coś wiecej znajdziesz http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor #11049 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Po 1) Nie pisz post pod postem,masz od tego opcję edytuj. Po 2) @Sprand1 poważnie?Nie ma co...super pomoc...tyle to można się dowiedzieć z powodu bana :facepalm: Przechodząc do tematu: Admin zrobił Ci ssy ponieważ podejrzewał,że masz wh W skrócie: szukaj 5 plików w formacie .TGA o nazwach np. halflife00.tga lub halflife04.tga znajdują się one w folderze csstrike .Nie musisz ich otwierać,spakuj je w jedną paczkę programem winrar i wrzuć na zippyshare.Możesz również pobrac program irfanview i nim wyszukać te pliki lub po prostu wpisać ich nazwy w wyszukiwarkę. Jeśli mimo tego nie znajdziesz to szukaj po dacie bądź typie pliku,daj w folderze zakładkę widok>lista i będziesz miała przejrzyście dany typ pliku i datę. okii dziękuję ) a jeżeli nie znajdę tych plików? i co to jest to wh?? EDIT : MAM MAM MAM dziękuję bardzo <3 już wstawiam linka http://www57.zippyshare.com/v/U1nMOUjL/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor #11008 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wh-tzn. widzisz innych graczy przez ściany Gram od 2 tyg, jak niby bym miała właczyć takie coś z moją niewiedzą jak do wczoraj nie wiedziałam co to respienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 26 Czerwca 2015 #10940 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 UB dany na serwerze,wracaj do gry I nie pisz post pod postem bo dostaniesz warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessOfBlood Napisano 26 Czerwca 2015 Autor #10985 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 UB dany na serwerze,wracaj do gry I nie pisz post pod postem bo dostaniesz warna dobrze przepraszam :3 dziękuję bardzo :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2015 #10796 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi