DedFacker Napisano 25 Czerwca 2015 #13403 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nick: DedFacker Wiek: 20lat Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 ( ucze się pisać pluginy) Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Nie raz nie ma admina na serwerze a wtedy jest chaos,wbije taki aimer który psuje gre i rank,albo nie raz grane są za małe mapy a nie ma kto zmienić,no i ogólnie zachować kulturę na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Wbijam parę razy dziennie jeśli mam czas to gram po 3/4h Kontakt: GG:48501327, Steam:DedFacker oraz PW forum Link do GameTrackera: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=DedFacker Dziękuje za pozytywne jak i negatywne wypowiedzi. Pozdrawiam całą Administrację forum @ EDIT EvO sory że tak spamiłem ale nie zwracałem uwagi na to pisałeś na y@ czy an sayu zwykłym bo cały czas patrzyłem na sklep i czy dobrze wypełniłem Dane,dopiero później zobaczyłem to co napisałeś,także sory ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2015 #13355 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Powiem tak - zraziłeś mnie dzisiaj swoją postawą na serwerze oraz nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem. Pisałem Ci przez 10 minut żebyś w sprawie premki, oraz vipa zgłosił się na forum, Ty jednak wolałeś co chwilę pisać o tym na say'u. Ponadto nie zauważyłem jakiejś Twojej aktywności w związku z cziterami, czy zgłoszeniami na u@(być może tylko ja mam takie wrażenie). W takim razie mój głos co do podania jest negatywny. Edit: Dobra, w takim razie to możemy puścić w niepamięć. Lecz dalej nachodzi ta kwestia ze zgłaszaniem na u@, tak jak mówił kakadu musisz się trochę postarać. Ja mam neutralny głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 25 Czerwca 2015 #13357 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Aktywność w kratkę i nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek dostał od ciebie zgłoszenie na u@. Przy takiej ilości adminów jaka jest na codzie musisz pokazać, że ci zależy. Jak na razie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 25 Czerwca 2015 #13362 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Niestety również jestem na nie.Twoja aktywność nie powala a na u@ jesteś praktycznie niewidzialny.Pograj dłużej,zgłaszaj na u@ i pokaż,że Ci zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 25 Czerwca 2015 #13363 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Niestety również jestem na nie.Twoja aktywność nie powala a na u@ jesteś praktycznie niewidzialny.Pograj dłużej,zgłaszaj na u@ i pokaż,że Ci zależy. * Przez laga wysłało mi dwa razy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 25 Czerwca 2015 #13367 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Mój głos jest neutralny Twoja aktywność jest słaba lecz to da się nadrobić. Zbytnio się nie wyróżniasz w gronie innych graczy i dopiero dzisiaj zacząłeś troche zgłaszać na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 25 Czerwca 2015 #11813 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Na nie, - Twoja pisownia wszystko tłumaczy, tzn. brak odstępu po przecinku razi w oczy, admin wypadałoby, żeby umiał pisać a nie mieć pisownie jak w przedszkolu. - Nigdy nie widziałem, żebyś zgłaszał łamanie regulaminu/czity na u@. - Niczym się nie wyróżniasz z pośród graczy. - Mało razy widziałem Cię na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Czerwca 2015 Premium VIP #11802 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Pograj trochę, zaangażuj się i pokaz, że Ci zalezy. Jeśli poprawisz się, to zapraszam za 2 tygodnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Czerwca 2015 Premium VIP #11801 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi