DedFacker Napisano 25 Czerwca 2015 #13403 Napisano 25 Czerwca 2015 Nick: DedFacker Wiek: 20lat Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 ( ucze się pisać pluginy) Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Nie raz nie ma admina na serwerze a wtedy jest chaos,wbije taki aimer który psuje gre i rank,albo nie raz grane są za małe mapy a nie ma kto zmienić,no i ogólnie zachować kulturę na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Wbijam parę razy dziennie jeśli mam czas to gram po 3/4h Kontakt: GG:48501327, Steam:DedFacker oraz PW forum Link do GameTrackera: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=DedFacker Dziękuje za pozytywne jak i negatywne wypowiedzi. Pozdrawiam całą Administrację forum @ EDIT EvO sory że tak spamiłem ale nie zwracałem uwagi na to pisałeś na y@ czy an sayu zwykłym bo cały czas patrzyłem na sklep i czy dobrze wypełniłem Dane,dopiero później zobaczyłem to co napisałeś,także sory ;c
EvO Napisano 25 Czerwca 2015 #13355 Napisano 25 Czerwca 2015 Powiem tak - zraziłeś mnie dzisiaj swoją postawą na serwerze oraz nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem. Pisałem Ci przez 10 minut żebyś w sprawie premki, oraz vipa zgłosił się na forum, Ty jednak wolałeś co chwilę pisać o tym na say'u. Ponadto nie zauważyłem jakiejś Twojej aktywności w związku z cziterami, czy zgłoszeniami na u@(być może tylko ja mam takie wrażenie). W takim razie mój głos co do podania jest negatywny. Edit: Dobra, w takim razie to możemy puścić w niepamięć. Lecz dalej nachodzi ta kwestia ze zgłaszaniem na u@, tak jak mówił kakadu musisz się trochę postarać. Ja mam neutralny głos.
kakadu Napisano 25 Czerwca 2015 #13357 Napisano 25 Czerwca 2015 Aktywność w kratkę i nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek dostał od ciebie zgłoszenie na u@. Przy takiej ilości adminów jaka jest na codzie musisz pokazać, że ci zależy. Jak na razie jestem na nie.
KreatywnyAli Napisano 25 Czerwca 2015 #13362 Napisano 25 Czerwca 2015 Niestety również jestem na nie.Twoja aktywność nie powala a na u@ jesteś praktycznie niewidzialny.Pograj dłużej,zgłaszaj na u@ i pokaż,że Ci zależy.
KreatywnyAli Napisano 25 Czerwca 2015 #13363 Napisano 25 Czerwca 2015 Niestety również jestem na nie.Twoja aktywność nie powala a na u@ jesteś praktycznie niewidzialny.Pograj dłużej,zgłaszaj na u@ i pokaż,że Ci zależy. * Przez laga wysłało mi dwa razy post
M@R!O Napisano 25 Czerwca 2015 #13367 Napisano 25 Czerwca 2015 Mój głos jest neutralny Twoja aktywność jest słaba lecz to da się nadrobić. Zbytnio się nie wyróżniasz w gronie innych graczy i dopiero dzisiaj zacząłeś troche zgłaszać na u@.
brOOk3n Napisano 25 Czerwca 2015 #11813 Napisano 25 Czerwca 2015 Na nie, - Twoja pisownia wszystko tłumaczy, tzn. brak odstępu po przecinku razi w oczy, admin wypadałoby, żeby umiał pisać a nie mieć pisownie jak w przedszkolu. - Nigdy nie widziałem, żebyś zgłaszał łamanie regulaminu/czity na u@. - Niczym się nie wyróżniasz z pośród graczy. - Mało razy widziałem Cię na serwerze.
Ania Napisano 25 Czerwca 2015 #11802 Napisano 25 Czerwca 2015 Pograj trochę, zaangażuj się i pokaz, że Ci zalezy. Jeśli poprawisz się, to zapraszam za 2 tygodnie:)
Ania Napisano 25 Czerwca 2015 #11801 Napisano 25 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
25 Cze
9
Najaktywniejsi w tym temacie
Ania 2 posts
KreatywnyAli 2 posts