Lesto Napisano 25 Czerwca 2015 #13630 Napisano 25 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: *=EnZo=* Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: assault STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Grasz na aktywnym' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:1340723' [AMXBans] Your IP: '31.1.105.66' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=51552 jedyny aktywny ban jaki widnieje w basie na mój nick.
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2015 #13626 Napisano 25 Czerwca 2015 Drogi Panie Enzo. Zmieniłeś IP, bo ponoć grał brat, ale no niestety, jemu też się zmieniło @Sparta ma znowu takie samo jak ty. Więc zmiana IP i wejście na aktywnym, ponieważ na wcześniejszym UB nie było.
Lesto Napisano 25 Czerwca 2015 Autor #13622 Napisano 25 Czerwca 2015 Jakby nie było bana ma Spata nie ja. To taka sama sytuacja jakby cheater dostał bana i trafiło sie mi jego IP. Wtedy byście napisali "zresetuj ruter w celu zmiany IP". Banujcie sobie jego jak wejdzie na serwer. JA jestem czysty i żadnych aktywnych banów w nie mam.
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2015 #13623 Napisano 25 Czerwca 2015 Pozwolę sobie zacytować wypowiedź naszego H@: "Ludzie, bądźcie poważni. Nie obchodzi nas czy grał brat, tata czy mama. Mogła grać babcia, ale ban jest na twoim IP i jeśli chcesz otrzymać UB czeka na ciebie 100 reklam. W folderze masz 99 ss'ów? W końcu masz ty czy brat? Macie jeden folder cstrike do steam'a i ns'a? Sam nie umie pisać tematów? Kręcisz i na moje kłamiesz. Kolejna historia z bratem, w którą nie chce mi się wierzyć. Czekam za reklamami i odbieram uprawnienia." Więc nie zastosowałeś się do jego decyzji. Reklamy nie zostały (jeszcze - widziałem, że są zaczęte) wykonane, więc aktywny jak najbardziej się należał.
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #13620 Napisano 25 Czerwca 2015 Nie rozumiem po co takie zamieszanie Zostało mi jeszcze 58reklam zrobię je dziś i będzie po sprawie
Lesto Napisano 25 Czerwca 2015 Autor #13618 Napisano 25 Czerwca 2015 Jednego nie rozumiem. Jeżeli gra cziter i trafi sie komuś jego IP to każecie je zmienić. Jeżeli ktos dostał bana to czemu ja mam czekać aż zrobi reklamy?
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2015 #13613 Napisano 25 Czerwca 2015 Skoro do wypowiedzi n-tego się nie zastosowałeś, czekam na jego decyzję, czy szansa na UB w postaci reklam w takiej sytuacji Was obejmie. Co do tego wyżej: Bo zazwyczaj oni nie mają dwóch aktywnych kont na jednym IP i nie mówią, że to ich brat.
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2015 #11761 Napisano 25 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
5
3
Popularne Dni
25 Cze
9
Najaktywniejsi w tym temacie
NumberOne 5 posts
Lesto 3 posts
Popularne Dni
25 Cze 2015