Lesto Napisano 25 Czerwca 2015 #13630 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: *=EnZo=* Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: assault STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Grasz na aktywnym' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:1340723' [AMXBans] Your IP: '31.1.105.66' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=51552 jedyny aktywny ban jaki widnieje w basie na mój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2015 #13626 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Drogi Panie Enzo. Zmieniłeś IP, bo ponoć grał brat, ale no niestety, jemu też się zmieniło @Sparta ma znowu takie samo jak ty. Więc zmiana IP i wejście na aktywnym, ponieważ na wcześniejszym UB nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 25 Czerwca 2015 Autor #13622 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Jakby nie było bana ma Spata nie ja. To taka sama sytuacja jakby cheater dostał bana i trafiło sie mi jego IP. Wtedy byście napisali "zresetuj ruter w celu zmiany IP". Banujcie sobie jego jak wejdzie na serwer. JA jestem czysty i żadnych aktywnych banów w nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2015 #13623 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Pozwolę sobie zacytować wypowiedź naszego H@: "Ludzie, bądźcie poważni. Nie obchodzi nas czy grał brat, tata czy mama. Mogła grać babcia, ale ban jest na twoim IP i jeśli chcesz otrzymać UB czeka na ciebie 100 reklam. W folderze masz 99 ss'ów? W końcu masz ty czy brat? Macie jeden folder cstrike do steam'a i ns'a? Sam nie umie pisać tematów? Kręcisz i na moje kłamiesz. Kolejna historia z bratem, w którą nie chce mi się wierzyć. Czekam za reklamami i odbieram uprawnienia." Więc nie zastosowałeś się do jego decyzji. Reklamy nie zostały (jeszcze - widziałem, że są zaczęte) wykonane, więc aktywny jak najbardziej się należał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #13620 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nie rozumiem po co takie zamieszanie Zostało mi jeszcze 58reklam zrobię je dziś i będzie po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 25 Czerwca 2015 Autor #13618 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Jednego nie rozumiem. Jeżeli gra cziter i trafi sie komuś jego IP to każecie je zmienić. Jeżeli ktos dostał bana to czemu ja mam czekać aż zrobi reklamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2015 #13613 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Skoro do wypowiedzi n-tego się nie zastosowałeś, czekam na jego decyzję, czy szansa na UB w postaci reklam w takiej sytuacji Was obejmie. Co do tego wyżej: Bo zazwyczaj oni nie mają dwóch aktywnych kont na jednym IP i nie mówią, że to ich brat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2015 #11760 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Reklamy sprawdzone, UB poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2015 #11761 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi