Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #13884 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 [align=center]Witam, pobrałem se CS'a na steamie, a teraz mam problem, bo jak go włączam to się odpala i mam całe czarne tło, które potem cięzko wyłączyć, pomożecie? [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 24 Czerwca 2015 #13908 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Wchodzisz w steam, klikasz na Cs'a prawym, właściwości, set lounch options, wpisujesz w okienko "-nofbo -nomsaa" i komendę na rozdzielczość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #13661 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 No niby działa przez jakieś 2s... potem minimalizuje cs'a i jest brak odpowiedzi... ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Czerwca 2015 #13334 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 -stretchaspect Wlep to do opcji uruchamiania. Sprawdź czy pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #12911 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Chyba naprawiłem, dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Czerwca 2015 #11865 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi