Jasiek Napisano 20 Marca 2016 #413820 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Twój Nick: Jasiek Celebryta :] Data i czas zdarzenia: 9:50 20/03/16 Nick admina na którego chcesz złożyć skargę: thekowalski Opis sytuacji: Gram Sobie normalnie,zabijam go kilka razy pod rząd,po czym otrzymuje kicka z powodem "klatkujesz" to co wbijam dalej i pytam Czarnej na u@ kto Mnie zbanował ,nikt Mi nie chciał powiedzieć to grałem dalej po czym dostałem bana na 5 min z powodem"Na Serio.Ogarnij klatki" dobra po obczajeniu jego profilu na forum postanowiłem ze z dziećmi gadał nie będę,nie wiem wgl jakim prawem ten oto gość otrzymał admina ale Mniejsza z Tym, wbiłem jeszcze raz gram Sobie spokojnie,Odrazu gdy wszedłem na serwa kowalski wszedł na specta żeby Mnie tylko zbanować albo Mi czymś dowalić,po spokojnym graniu otrzymałem bana na 30 Min,i jego straszenie ze za spam na u@ tez jest ban,po prostu go wyśmiałem haahaha . Nie miałem pingu,nie mialem klatków,nie miałem scinów. Prosze o ukaranie gracza za banowanie bezpodstawnie !. Link Bans: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=38969 Screen, demo lub LOG z consoli: Demko Prosze o sprawdzenie sam początek mapy: http://d1.hltv.org.pl/srv23588/HLTV-1603200943-de_dust2.dem.zip [Gold Nova I] *SPEC* TheKowalski : ---->>> to pisz <<<----- *** Real My m4 killed CzarekTHC with a headshot from m4a1 *** *** SHR PL killed Madziaaa with a headshot from ak47 *** MAjaMi killed Real My m4 with knife *** Jasiek Celebryta :] killed chrzo with a headshot from m4a1 *** (GRACZ) Jasiek Celebryta :] : ---->>> z dziecmi nie gadam <<<---- *** kirito killed SHR PL with a headshot from ak47 *** Ostry dzik! killed seexy with famas Witamy na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| Multi-Head.pl [DM][Clasic Maps] [CS:GO SK -- This server is using AMX Mod X [RSF] Wszystkie ustawienia rate zostaly poprawnie ustawione. *** Ostry dzik! killed Mak0seK198 with a headshot from famas *** *** ~Czarna~ killed JAROS with a headshot from m4a1 *** Padul killed kirito with ak47 Wlasnie zresetowales sobie statystki *** chrzo killed Ostry dzik! with a headshot from ak47 *** * Przywileje ustawione Jasiek Celebryta :] killed Madziaaa with m4a1 [Distinguished Master Guardian] Jasiek Celebryta :] : /rs *** Padul killed ~Czarna~ with a headshot from ak47 *** *** seexy killed JAROS with a headshot from m4a1 *** kirito killed SHR PL with ak47 [CS 1.6] Najnowszy Counter 1.6 Strike Global Offensive juz dostepny !! www.Download.Multi-Head.pl * Ostatni rezultat: 8 trafien, 341 obrazen >> glowa: 2 klatka piersiowa: 3 brzuch: 1 lewe ramie: 2 * Przywileje ustawione Jasiek Celebryta :] killed kirito with m4a1 [Distinguished Master Guardian] Jasiek Celebryta :] : /me chrzo killed Padul with ak47 SHR PL killed Real My m4 with ak47 [Distinguished Master Guardian] * Jasiek Celebryta :] changed name to Jasiek Celebryta :] Padul [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: 'Klatkujesz!!!Na google masz poradniki.' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:35853322' [AMXBans] Twoje IP: '178.159.139.119' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Marca 2016 #413822 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Zapraszam admina @@TheKowalski do wypowiedzi, admin ma na to 24h. Swoją drogą jeśli dostajesz kicki za lagi to czemu ich nie ogarniesz tylko wchodzisz z powrotem na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 20 Marca 2016 Autor #413825 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Sprawdz na demku czy mialem jakiekolwiek lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Marca 2016 #413827 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Przypominam, że to Twoim obowiązkiem jest dostarczyć dowody obciążające winę Admina, skoro jest to skarga. Jeśli Admin widział, że masz klatki, dostałeś kicki i nie słuchałeś, miał prawo Cię zbanować. Aczkolwiek długość bana jest trochę do zakwestionowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKowalski Napisano 20 Marca 2016 #413830 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Przepraszam ale wczoraj wylatywałeś za lagi.Masz klatki potwierdzić to moze między innymi Czarna PS. Na spec byłęm bo pewnego pana trzeba było sprawdzić czy nie ma "dodatku" do cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Marca 2016 #413831 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Przeskakujesz po mapie jak pokaz slajdów wiec się nie dziw, że dostajesz kicka/bana. Będzie to ładnie widać na hltv ale pisząc skarge to jest to w Twoim interesie dostarczyć dowody, że niby nie klatkujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekashi Napisano 20 Marca 2016 #413834 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Cały czas siedziałem na ts'ie i serwerze pod nickiem "kirito", miałeś takie klatki, że nie dało się ciebie zabić, może ty ich nie zauważyłeś, ale my tak ! A długość bana można zmniejszyć, ponieważ 30 minutek to za dużo. Masz bardzo dużo poradników na google, youtube, jak ogarnąć klatki, ping, itp.! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 20 Marca 2016 #413836 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 po obejrzeniu HLTV widac twoje klatki . Choc do HLTV i do oceny trudno musiałbyś przedstawić dowód który obciąży admina jak wspomniał @@Sunn O))) . @@WALE Z WIADRA THC przypominam dział nie dla Ciebie , nic nie wnosisz do tematu . Proszę także nie wypowiadać potwierdzam , potwierdzam. Dla mnie dowód to HLTV który jak żywo pokazuje wydarzenie . Słowa nic nigdy nie dają pamietajcie. ban słuszny z mojej racji . po 2 kick należał się taki dluższy ban p.s. proszę o przeniesienie w odpowiedni dział zarówno jak i zamknięcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Marca 2016 #413847 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 20 Marca 2016 #413854 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 9. Tematy zakładane na członków administracji mają prawo rozpatrywać: Opiekun Serwera (w przypadku administratorów serwerów), S@, Opiekun Sieci, bądź H@. @@happy @ Sunn O))) No nie wiem czy tylko sprawdzają demo, jeżeli happy powiedział co o tym mysli, i należy temat zamknąć, bo został wyjaśniony Co do bana, najpierw kick później ban 5 minut, aż do skutku, aczkolwiek wasz regulamin nie mówi o długości banów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 20 Marca 2016 #413877 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Byłem przy tym rzeczywiście kolega nie miał lagów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2016 #413886 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Temat amykam bo słowo przeciw słowu... Komu wierze? Adminom... Konsekwencji nie będzie dla nikogo... 30minut bana to nie duży problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2016 #413887 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi