Lyubov Napisano 24 Czerwca 2015 #14061 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Mam pewien problem. Kiedy włączam grę i chce wybrać server z listy ulubionych to okazuje się, że nie mam tam żadnego servera pokasowały się wszystkie. Wie ktoś może jak to naprawić? Miałam tam parę fajnych serverów nie z tej sieci, a teraz nie potrafię ich znaleźć ponieważ to były zagraniczne servery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Czerwca 2015 #13889 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 aa weszlaś w Historia serwerów czyli gdize ostatnio grałas tam też znajdziesz (w cs obok zaraz uluibione serwery ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 24 Czerwca 2015 #13984 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Mnie czasem nawet nasz serwer usuwa, ale kilka razy odświeżę i wraca do ulubionych. Jeśli nie to spróbuj przez steam w zakładce w serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 24 Czerwca 2015 #13893 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Mi też dzisiaj wcięło listę ulubionych... Jak nie miałaś kopii zapasowej no to chyba nie da się tego odzyskać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 24 Czerwca 2015 Autor #126943 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Kurde szkoda ale jeden server, na którym mi najbardziej zależało to znalazłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Czerwca 2015 #13870 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Sprawdźcie jeszcze w folderze gry Half-Life/platform/config/ServerBrowser.vdf (przy użyciu Notepad++). Może w pliku się uchowały. Jeśli nie, to aktualizacja zrobiła niektórym psikusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 25 Czerwca 2015 #13835 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Sprawdźcie jeszcze w folderze gry Half-Life/platform/config/ServerBrowser.vdf (przy użyciu Notepad++). Może w pliku się uchowały. Jeśli nie, to aktualizacja zrobiła niektórym psikusa. Pierwsze co to tam sprawdzałem Wysypało mi steam i CSa przy uruchamianiu. Po restarcie już miałem czysto. Aktualizację miałem ostatnio chyba ze 2 tygodnie temu ;3 no ale przyzwyczaiłem się do tego, że raz na kilka miesięcy gubi mi listę ulubionych serwerów ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 25 Czerwca 2015 Autor #15404 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nie ma tam :c ehh.. szkoda. Można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2015 #13603 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Mi się tak dzieje prawie codziennie. Usuwa mi je prawie cały czas. Polecam zainstalować GameMenu Multi-Head. Tam masz chociaż nasze serwery i pewność, że ich nie usunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2015 #13604 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi