STR`. Napisano 24 Czerwca 2015 #14847 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry:STR Godzina, data zdarzenia:16:20 24.06.2015 Mapa:DD2 STEAM_ID / IP:0 : 1 : 10889667 Uzasadnienie: Czesc,znowu ja bo klucilem sie z ciocia ze jestem odpalony i chcialem dostac ssy , lecz ja gram ciagle na modelach eslowych tylko postaci by wyazniej mi sie grac iz nosze okulary :DD, Bardzo przepraszam nie wiedzialem ze modele eslowe sa niedozwolone przyznam sie nie czytalem regulaminu lecz powinienem ale tego niezrobilem :C wiec prosze o ub albo jakas prace bym mogl to odpracowac , jeszcze raz przepraszam :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 24 Czerwca 2015 #14849 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Nieznajomość prawa szkodzi. Aby otrzymać UB musisz własnoręcznie wykonać 100 reklam sieci na innych forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 24 Czerwca 2015 #14850 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi