Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">BEZ UB</span> Problem z ss'ami

Lesto

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Bana dostał brat grając na nicku "Sparta"

Data i godzina: Coś koło 15:15, 24.06.2015

Powód bana: Wstaw screeny na Multi-Head.pl

Admin banujący: KreatywnyAli

Mapa: de_westwood_big

Opis problemu: Problem polega na tym, że ss'y nie zostały zrobione lub nie zapisały się na dysku. Wiem, każdy pisze takie bajeczki jednak myślę, że może mieć coś z tym wspólnego fakt iż w folderze mam zrobionych 99 screenów (jakby ktoś nie umiał liczyć 20 banów z wyżej wymienionym powodem). Proszę nie wstawiać tej regułki, że ss'y robią się automatycznie, ponieważ doskonale wiem jak to działa. Sam byłem adminem na COD 200 i doskonale o tym wiem. Brat także nie pierwszy raz dostaje bana z tymże powodem i świetnie wie co robić w takiej sytuacji. Gdy powiedział, że nie ma ss'ów pomyślałem, że ban poleciał z powodem "czitujesz: lub coś w tym stylu. Sprawdziłem bansa: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=51168; jednak okazało się, że to ss'y. Jeśli to możliwe to proszę sprawdzić logi z tejże godziny bądź przedstawić ss'a z dowodem na wykonanie bana z 5 screenami. Wiem jaki jest taryfikator za brak ss'ów i nie uśmiecha mi sie robić 100 reklam. Myślę, że sprawę weźmiecie na poważnie, gdyż jestem tu adminem i głupio to teraz wygląda. Czy istnieje możliwość, że po zrobieniu tych 99 ss'ów zapisują się one w innym miejscu bądź wgl? Jestem w 100% przekonany, że musiał zajść jakiś błąd po mojej stronie lub stronie serwera.

Nie jestem pewien czy ten temat ma cos z tym wspólnego:  http://multi-head.pl/topic/65304-nowy-regulamin-dotycz%C4%85cy-ss-%C3%B3w/; wiec proszę o pomoc.

W najgorszym wypadku pozostanie mi zrobić te 100 reklam :/

SS potwierdzający wiarygodność informacji cd. ilości zrobionych ss'ów: http://i62.tinypic.com/2dl811v.png

Jednym z powodów może być to, że jak masz ss'y po kolei to te, gdzie jest np Halflife101, Halflife102 się nie zapisują.

Drugim powodem może być właśnie być wyżej wymieniony bans (chociaż z tego co wiem problemy są tylko na FFA, być może gdzieś więcej).

Niech ktoś wyższą rangą zadecyduje.

To, ile masz ss'ów zbytnio nie powinno nas obchodzić. Piszesz, że doskonale jesteś obeznany w temacie, więc powinieneś wziąć to pod uwagę i usunąć część ss'ów. W tę wersję wydarzeń będę jeszcze w stanie uwierzyć, jeśli te wszystkie ss'y były robione na naszej sieci i oprócz przejrzenia ich, będziemy mieli wgląd do tematów na forum. W innym wypadku jedynym wyjściem zostanie odpracowanie bana. Wszyscy są traktowani na jednakowych zasadach.

sr Enzo po przeanalizowaniu wszystkiego innego wyjścia nie mam regulamin to regulamin jedyna szansa na UB to 100 reklam 

ssy które mi przesłałes sorki ale są modyfikowane niektóre widze wykasowałeś ale to miało być z powodem aby się inne zapisały 

oto link do ssy dla wyzszych ->http://www13.zippyshare.com/v/LhkkSvyf/file.html

sorki ale masz bez UB jedyna opcja to 100 reklam szkoda że bedąc tak długo na forum popełniłeś taki błąd .

masz poradnik jak odpracować bana : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/

/otwaryy dla enzo bo chce coś dodać 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

brakub.png

Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Nasuwa mi się jeszcze jedno pytanie.

W bansie Ban widnieje na nick "Sparta" więc Ban nie jest mój. Łączy mnie z nim wspólne IP. Więc czy przypadkiem nie wystarczy tylko zresetować rutera aby IP się zmieniło? W końcu ja jestem czysty i nie ja tu zawiniłem. On w końcu odpracuje tego Bana bo nie będzie miał innego wyjścia a ja w spokoju będę wypełniał swoje obowiązki.

Robienie reklam jest cholernie nudne i jak tylko o tym pomyśle to mi się ziewać chce.

Tak więc niech wyżsi zadecydują jaki będzie mój los.

Cały czas mi o to chodziło, że nie ja a on złapał Bana. Temat napisałem ja, ponieważ częściej jestem na forum i jak to on określił "mam swoje kontakty". Może ja nie mogłem się jakoś lepiej określić z całą sytuacją dlatego tyle zamieszania z tym było. Poczekam jeszcze na oficjalną zgodę H@/S@ bo "AB" nie chcę złapać. Co do młodszego braciszka to proponuję dodać mu Bana na nick(o ile jest to możliwe) aby poniósł konsekwencje tego Bana.

Ludzie, bądźcie poważni. Nie obchodzi nas czy grał brat, tata czy mama. Mogła grać babcia, ale ban jest na twoim IP i jeśli chcesz otrzymać UB czeka na ciebie 100 reklam. W folderze masz 99 ss'ów? W końcu masz ty czy brat? Macie jeden folder cstrike do steam'a i ns'a? Sam nie umie pisać tematów? Kręcisz i na moje kłamiesz. Kolejna historia z bratem, w którą nie chce mi się wierzyć.

Czekam za reklamami i odbieram uprawnienia.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

brakub.png

Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...