Lesto Napisano 23 Czerwca 2015 #14991 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Szprej do 1.6 Tematyka: Napis Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Zielony/biały/czarny/czerwony - coś co będzie ładnie współgrało Rozmiar: Zbytnio się na tym nie znam, bo HLLC i tak sam dobierze rozmiar ale wydaje mi się, że im większy będzie rozmiar wyjściowy tym po zmniejszeniu pracy jakość będzie lepsza (jeśli się mylę to poprawcie mnie i dobierzcie odpowiedni rozmiar) Napis: EnZo Inne uwagi: Proszę nie kombinować zbytnio, ponieważ co za dużo to niezdrowo. Napis nie musi być jakiś wymyślny - zadowolę się prostą i wyraźną czcionką. Tło tegoż napisu też nie musi być wymyślne. Jednokolorowe będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 27 Czerwca 2015 Autor #10827 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 #ref PS: To nie ma być gotowy szprej wystarczy mi ładny napis w formacie .png, zwykła grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 30 Czerwca 2015 Autor #7454 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Ze spray'a zrezygnuję. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 30 Czerwca 2015 #7491 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi