Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2015 #14985 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Nick: Manour Wiek: 23 Znajomość AMXX (x/10): 7 Staż na forum: Tydzień, ale chyba nie jest to problem bo teraz mam cały czas wolny Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Chcę pełnić tą funkcje, ponieważ chcę pomagać róznym uzytkownikom i ich wspierać w jakimś problemie Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Czerwca 2015 #15113 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Suporrt? Zapraszam na ts3 na rozmowę. /// Kolega Pan Manour (bądźcie uważni, jest na to uczulony i każe się tak do siebie zwracać) twierdzi, że nie wie co to skype, a TS3 nie przepuszcza mu antywirus (i nie wyłączy go, bo ma komputer za 3000zł, który później tego TS'a nie usunie). Panie, dopóki nie uporasz się z tym wszystkim i nie zamienisz z kimkolwiek zdania, nie masz co Pan liczyć na jakąkolwiek rangę na naszej sieci. I na koniec urywek z finalnej części rozmowy: http://scr.hu/2zv8/ph5fs. Nie obrażaj mnie Pan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Czerwca 2015 #15271 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361898 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "AMXX Support " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi