Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #15865 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry:Niezniszczaln[Y] Godzina, data zdarzenia:17:41 Mapa:Elderado STEAM_ID / IP:STEAM_2:0:2142270340 Uzasadnienie:Wiec tak gram sb na cod , zdobylem perk (pdrecznik szpiega) chcialem go wymienic za perk z dmg , platyny /naboje kolega heuheuheu powiedzial ze ma perk platyny wiec wymienilem sie okazalo sie ze to byly buty szturmowca cos takiego , Wkurzyłem się że mnie okłamał wiec zaczolem używac wulgarnych slów Dostalem bana za obraze (na 3 godziny )choc ja bluzniłem nie obrazalem a w regulaminie jest ze mozna uzywac wulgaryzmow ! po za tym pisalem na u@ ze mnie kolega oszukal nikt nic z tym nie zrobil ps . Prosze o upomnienie admina Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Czerwca 2015 #15863 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ale także trzeba umieć zachować kulturę . nadmiernie także nie można przeklinać . Ogólnię proszę admina Maxi King o przedstawienie dowodów , dlaczego taki długi ban . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #14550 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ja wiem że troche sie unioslem .. no ale zdenerwowalem sie nie lubie jak ktos mnie oszukuje ! A i to tak nadmiernie nie bylo kilka slów A szczegulnie ze tu nie bylo obrazy , nie napisalem heuheu ty... , tylko przeklinalem np. kur** ,Japie***** , ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 22 Czerwca 2015 #55230 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jeśli to są tylko bluzgi to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #14551 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Nie byla to obraza ... nie napisalem heu heu ty chu** ! a ty nie mogles zainterweniowac w sprawieodania perku ? i czemu tak dlugi ban ??? powinien byc jak juz 30 min .... Strasznie z cb doswiadczony admin pzdr600 Ogarniasz serwer ze hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Czerwca 2015 #14554 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dla mnie to są przekleństwa które są udzielane jednak do kogoś słowo "ch..." jest udzielone do gracza jednak może nie użyłeś jego nicku ale jednak kierowałeś do niego zdanie . Przez to że to jednak drobne przekleństwo bana skracam do 30 minut . /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Czerwca 2015 #14555 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi