Skocz do zawartości

Wyjaśnienie

LeMagicien

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będę stosował się do wzoru, ponieważ nie chodzi tu o  bana, lecz o utratę admina, proszę tylko o wyjaśnienie. Rozumiem, że dostałem bana za skrypty, których dalej uważam, że nie miałem, ale trudno. Może niepotrzebnie drążę temat, w poprzednim dziale zostałem poinformowany, że decyzja zostanie podjęta dzisiaj, sam nie wiedziałem o jaką decyzję chodziło, ale teraz już wiem. Chcę się wybronić, a mianowicie chodzi tu o rangę admina. Na serwerze spędzam najwięcej czasu ze wszystkich adminów, moje wszystkie ss'y były prawidłowe, nikt nie napisał odwołania od żadnego mojego bana, a było ich sporo. Jestem sumienny i lubiany na serwerze, każdemu pomagałem nikt nie może powiedzieć o mnie złego słowa (No chyba że administracja, bo tworząc ten temat jestem lekko upierdliwy), ja tylko staram walczyć o swoje. Proszę o wyrozumiałość czytając ten post. 

Pozdrawiam.

@Edit jeżeli post jest w złym temacie to przepraszam, pytałem się 4 osób.

Jak gracz u ktorego wykryto CheatMenu [skrypt menu] albo skrypty w cfg chce starac sie o powrot do rangi admina?

Defaultowy cfg nie ma tych problemow.

Ja sam mam swoj przerobiony cfg ktory rowniez nie zostaje wykryty jako "niepozadany" to o czyms swiadczy.

Osoby takie nie maja szansy na range/powrot do rangi admina z wiadomego powodu... Kazdy sie nauczy i bedzie kombinowal, a tak zostales przestroga dla pozostalych graczy/adminow :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...