M@R!O Napisano 22 Czerwca 2015 #16280 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 1. Kameleon - jak mamy m4a1 wyglądamy jak CT, z AK jak TT tylko co z tego jak gramy klasą która nie ma takich broni, wtedy taki perk jest nie potrzebny. Moim zdaniem perk ten powinien dawać AK-47 i m4a1. 2. Szturm - amunicja z Famasa zlewa się z tą z m4a1 czyli jak przeładuje famasa to ubywa mi amunicja w m4a1. Proszę o naprawienie tego perku żeby amunicja była oddzielnie do famasa i do m4a1. Chyba, że to tak miało wyglądać w co wątpie 3. Kanonier - taki sam problem jak z perkiem Szturm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Czerwca 2015 #13269 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Co do pierwszego perku taki był zamiar, ale przez przypadek nie dodałem tego. Co do reszty nie jestem pewien czy jestem w stanie coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 22 Czerwca 2015 #13268 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 M4 i Famas posiadają ten sam rodzaj amunicji więc problem nie tkwi po stronie serwera. Tak jest zaprojektowany Cs i nikt tego nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Lipca 2015 #3486 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Kameleon został poprawiony, co do reszty to nie jest wina nasza jak wyżej wspominałem ja i Enzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Lipca 2015 #3487 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi