Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #16732 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witam pisze z pytaniem oto czy ktoś może mi podać nazwy piosenek z 400 lv cod mod ponieważ bardzo mi się podobają wasze piosenki jednak nie mogę sprawdzić ich nazwy na serwerze gdy wpisuje "last" lub "roundsound" to nie ma nazw piosenek . Z góry dziękuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #16354 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 przyłączam się do tematu można dostać trackliste ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Czerwca 2015 Premium VIP #13455 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Nie posiadamy track listy, ponieważ utwory wyszły od osoby z którą nie mamy kontaktu. Postaram się znaleźć poszczególne tytuły i dam Wam znać na pw lub dodam nowy temat na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Czerwca 2015 Premium VIP #13456 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 22 Czerwca 2015 Donator #8786 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Track listy nie posiadam. Wysłałem koledze ten mix utworów: On wycinał momenty dobre na rs'y i tego właśnie one powstały. Ogólnie polecam wpisać sobie w wyszukiwarce yt - epic music mix, jest dużo dobrych utworów. Warto przesłuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi