Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #17377 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Nick: Zimmer Frame Wiek: 15 Znajomość AMXX (x/10): 7 Staż na forum: od 14 lutego 2015r, Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Ponieważ, lubię pomagać innym, mam trochę wolnego czasu, jestem sumienny, swoją pracę jako amxx support będę wykonywać sumiennie, a przy pomocy innym chciałbym przy okazji poduczyć się amxx Kontakt: Steam: Zimmer Frame # Multi-Head.pl GG: 53532731 TS3 : Zimmer Frame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Czerwca 2015 #16321 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Zapraszam na steam na krótką pogawędkę. Być może uda Ci się mnie przekonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Czerwca 2015 #16276 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi