brOOk3n Napisano 21 Czerwca 2015 #18262 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Witam, mam propozycję aby wprowadzić ową komendę na serwer. Często ludzie pytają kto i jaki jest najwyższy lvl. Komenda bardzo się przyda i myślę, że to dobry pomysł. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #18244 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jestem za . kazdy pyta sie kto ma najwiekszy lvl. mialem zalozyc taki sam temat ale mnie wyprzedzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 21 Czerwca 2015 #18242 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Ta komenda była, ale nie działała nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G.R.R. Napisano 21 Czerwca 2015 #18243 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jestem za wprowadzeniem owego pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 21 Czerwca 2015 #18199 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Komenda była, ale nie współgrała z silnikiem serwera nie wiadomo w sumie czemu. Była, dobrze działała, ale nie wczytywała lvli graczy na serwerze do rankingu. Może przy resetcie spróbować wrzucić, możliwe że to coś zmieni. Na tą chwilę, nie ma jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 21 Czerwca 2015 #18177 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi