Kolorowy_seN Napisano 20 Czerwca 2015 #18507 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Nick: Kolorowy_seN [?]Wiek: 22 latkaDoświadczenie (w byciu adminem): Posiadałem własny serwer, byłem J@ i H@ . I staż prawie 2 lata w adminowaniu na dziupli (kto kojarzy ten wie).Znajomość AMXX (W skali 1-10): Powiedzmy, że 8 . Po zapoznaniu się z komendami obowiązującymi na tym serwerze 9 . Pisałem własne małe pluginy, bądź częściej je edytowałem pod daną serwerownię / serwer. Wyedytowałem prawie większość klas i perków w CodMod'zie (chodzi o starą wersję CoD'a). Stawiałem kilka serwerów od podszewki po konfiguracje pluginów itd. Staż w CS-sie: Mniej więcej 5 lat z przerwami.Steam / NonSteam: Steam - Kolorowy_seN [?] / http://steamcommunity.com/id/kolorowysen93/ STEAM_0:1:35356070 Dlaczego Ty: Ciężkie pytanie tak reklamować samego siebie. Napiszę może w ten sposób, że nie gram może nie wiadomo ile czasu u Was licząc w miesiącach czy dniach. Ale odkąd powróciłem z przerwy gram codziennie od 3 nawet do 5 godzin w tygodniu, w weekendy może być różnie. Jeśli jestem w domu gram kilka ładnych godzin, jeśli nie ma mnie to wiadomo, nie gram wcale. Znam bardzo dobrze komendy adminowskie, jestem kulturalnym graczem. Myślę, że moją osobę wielu graczy zdążyło poznać na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h od pn do pt. Weekendy może się wydłużyć.Kontakt: Steam - Kolorowy_seN [?] / http://steamcommunity.com/id/kolorowysen93/ STEAM_0:1:35356070 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/kolorowysen93/ Także pozdrawiam i czekam na werdykt ~ Kolorowy_Sen [?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafia2055 Napisano 20 Czerwca 2015 #18527 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Jestem na TaK -Wiek -Godziny -Staż -Zgłasza dużo na @ lub na steam Ogólnie, ogarnięty ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluzjonista15 Napisano 20 Czerwca 2015 #18531 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Na tak: - wiek - ogarnięty - kultura ? Przyda się każdy admin, który zasłuży na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oshhe Napisano 20 Czerwca 2015 #18442 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Można dać szanse też na TAk -steam -wiek -doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 21 Czerwca 2015 #17851 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jestem na tak : -wiek -zgłasza na u@ - doświadczenie edit : sory nie zauważyłam, że jakaś zmiana się pojawiła od moich czasów ;p w takim razie nie widzę przeciwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 21 Czerwca 2015 Autor #17821 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jestem na tak : -wiek -zgłasza na u@ - doświadczenie jedyne wymaganie które mi się nie zgadza to brakuje jeszcze trochę do 50 godzin, ale myślę że to kwestia kilku dni żeby do tego dobić. A nie 30h ? W wymaganiach jest 30 na serwerze Dziś cały dzień w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krec1k Napisano 22 Czerwca 2015 #16527 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 jestem na tak, zglasza na u@ pisze na steamie, wydaje sie byc ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 22 Czerwca 2015 #14568 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Na tak, znany nick na serwerze, godziny, ogarnięty gracz. Acc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 22 Czerwca 2015 #14574 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi