G.I Joe Napisano 19 Marca 2016 #413722 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Nick: G.I Joe Wiek: 14 Znajomość AMXX (x/10):9/10 Staż na forum: 4 dni Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?:Brakuje osób na te stanowisko,umiem ustawiać serwer/y poprzez konsole.Tworzę różne pluginy,paczki na serwery,przerabiam itp..Wypuśćiłem już kilka moich paczek oraz pluginów.Moja historia z AMXX scripting zaczęła się w wieku 11 lat gdy poraz pierwszy stworzyłem własną klase na serwer,w późniejszym czasie uczyłem się coraz więcej nt AMXX,zasięgnełem porad od "Profejsonalistów AMXX".Aktualnie pracuje nad paczką 301 lvl,którą zamierzam wypuścić w Kwietniu.Niestety nie wszyscy mnie tutaj znają,ale z chęcią zapoznam się z resztą sieci. Kontakt:GaduGadu,Facebook,Forum,TeamSpeak3,Viber,Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Marca 2016 #413704 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Podanie bardzo przekonujące i ładnie napisane, także z chęcią bym z Tobą porozmawiał. Nie mniej jednak 2 dni na forum to zdecydowanie za mało. Odczekaj około 2-ch tygodni i wówczas z otwartymi rękoma zapraszam z kolejnym podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Marca 2016 #413706 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi