Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #18967 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Wiek: 22 Staż na forum: 3/4 miesiące Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Byłam tu adminem 500k Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: 2 godziny Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): Konkursy Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Dużo dobrego napewno zaufaj mi to się przekonasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 20 Czerwca 2015 #18968 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Podanie tak ubogie, że aż płakać mi się chce :> Jest nas sporo. Selekcja pokaże kto się nadaje, a kto nie. Na obecną chwilę jestem zmuszony odrzucić podanie. Napisz podanie, gdy nasze grono się zmniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 20 Czerwca 2015 #18969 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361772 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi