Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #19208 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Imię: Jakub. Wiek: 13 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: GG podam PW Staż na forum: Krótki, ale zostane na długoo Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Oceniam siebie na b. db ;] Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Brak. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8/9 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Dziennie do 2h, a w weekendy do 4/5 Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Wywiad z @MeZo. @GramNaBotach . Cześć @MeZo ! Czy pozwalasz na opublikowanie wywiadu tylko i wyłącznie na Multi-Head.PL? @MeZo Cześć, ależ oczywiście, że pozwalam Ciesze sie że znalazłeś chwilę. @GramNaBotach Dobrze. Powiedz nam coś o sobie. @MeZo Jestem Kuba i mam 13 lat, ukończyłem 13 rok zycia w tym miesiącu. Interesuje się sportem i muzyką od czasu do czasu coś pośpiewam. @GramNaBotach. Ok, jak trafiłeś na sieć Multi-Head? @MeZo Trafiłem tak, że szukałem jakiegos serwera na internecie, aż znalazłem ten wszedłem i nie żałuję. Forum i serwery wspaniałe! @GramNaBotach. Dobra. To był wywiad przykładowy do mojego podania, zapraszam do niego oceniania Jak zostanę przyjęty to będę robić dużo wywiadów, a nawet zrobię nowy z Tobą @Mezo Okej. Dzięki za ten wywiad Napewno ocenie pozytywnie! Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #19210 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Jestem na TAK Dzięki za wywiad nawet, że przykładowy Zrobmy kiedys nastepny wywiad i mysle, ze cie przyjma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #19211 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ja takze jestem na tak wywiad nawet spoko ale nadrob aktywnosc na forum i rob duzo wywiadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #19184 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ja osobiście jestem na Tak Dlatego, że bardzo mi się podobał ten wywiad czekam na więcej wywiadów z twojej strony postaraj się. Bo nie mam zamiary czytać bezsensownych wywiadów. To wszystko z mojej strony Pozdrawiam Lady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 20 Czerwca 2015 Donator #19188 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Piękne multi-konto. Bardzo nas tym wywiadem z samym sobą urzekłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 20 Czerwca 2015 Donator #19189 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361770 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi