Keep calm and Follow me Napisano 20 Czerwca 2015 #19562 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Proponuje wgrac cos nowego na cod. Moje propozycje: de_mirage de_westwood_mtk - zamienic za ktoregos z westow cs_alpin de_bahrain de_dust_challenge de_irak de_italy cs_militia de_nuke - zamiast tej odmiany ziomowej (juz wakacje , bez problemu z txt) de_forge de_sunny de_cbble /Usunac mapy ktorych gracze nie wybieraja bo nie ma sensu ich trzymac na serwerze. //dodalem de_cbble z postu FILO zeby byla widoczna od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #17860 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 mapy fajne tylko alpin nie bo lagi są i sie ludzie bugują/ spadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Czerwca 2015 #19482 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Mapy fajne, ale nie wiem czy serwer uciągnie nowe mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #18977 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 jestem za wgraniem nowych map bo jak pojawia sie dust badz assualt to te mapy się wybiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xemo Napisano 20 Czerwca 2015 #18285 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Mapy dobra szponta, urozmaicenie bo 90% do wszelkie dusty, assaulty inferno i aztec de_piranesi przyokazji usunąć bo 0/32 players - zbugowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 21 Czerwca 2015 #18237 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 ja bym jeszcze chcial de_cbble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #7340 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 W najbliższym czasie pojawi się kilka nowych map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Czerwca 2015 #7341 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 10 Września 2015 #327457 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi