Owen Napisano 19 Czerwca 2015 #19966 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Nick: Owen Data: ok.15, 19-06-15 Mapa: eldorado IP: 83.31.49.192 Uzasadnienie: Witam. Admin Brutalny[*] dał mi bana "SSY na Multi-Head.pl" bez zrobienie ssów. Proszę nie wklejać tu poradników gdzie je znaleźć bo wrzucałem do Was ssy już 34 razy to wiem gdzie one są. Jakby się gdzieś indziej zapisały to wyszukiwałem przez wpisanie HalfLife (eldorado też próbowałem) i nie było nowych. IrfanView też nic nowego nie znalazł. Na tym Codzie 150 były problemy przez robienie ssów przez amxmodmenu, trzeba było komendą, może to dlatego. Nie wiem, to nowy Admin może coś źle zrobił. Pisałem do niego pw ale nie odpisał więc piszę tutaj (bo 24h). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 19 Czerwca 2015 #19939 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 musisz mieć ssy robią się automatycznie drugą opcją jest że jeżeli mialeś tyle ssy-ów to mogło dojść do halflie100 i nastepne juz jezeli uzbierasz 100 ssy bez usuwania to nastepne "101" Ci się nie zapiszą - a regulamin jest prosty nie ma ssy nie ma UB - jedyną ocją reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELOELO Napisano 20 Czerwca 2015 #18615 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Przepraszam że się wypowiadam ale na cod 150 robisz recznie ss i recznie banujesz nie ma tak ze robisz ss i z automatu daje bana A mam tam admina więc wiem jak jest , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Czerwca 2015 #18528 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Powód wpisywany ręcznie. Poczekajmy jeszcze za wypowiedzią banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 20 Czerwca 2015 #18288 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ja z nim rozmawiałem, na cod 150 admin nie da rady inaczej zabanować, za ss'y niż wpisać powód i ręcznie zbanować (pisałem już o tym), mówi że jest pewny w 100%, na sayu wyświetlało się info o robionych ss'ach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Czerwca 2015 #13440 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jego obowiązkiem jest wejście na forum i przedstawienie całej sytuacji. Zawsze można rozpisać demo. Brak zainteresowania admina i fakt, że Owen miał już robione ss'y 142 razy powoduje, że admin otrzymuje ostrzeżenie w odpowiednim dziale, a Michael UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Czerwca 2015 #13441 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi