xR32x Napisano 19 Marca 2016 #413632 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Ponownie Nick: xR32x Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): tak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 chociaz wasza skala jest lekko z tyleczka, bo po co adminowi 10 w tej skali? od wgrywania dupereli to sa odpowiedni ludzie Staż w CS-sie: 12 rok leci Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: bo najczesciej nocami brak admina albo trzeba go wolac, od przybytku adminow glowa nie boli wiec nic nie stracicie, a lepiej wiecej ogarnietych osob do trzymania porzadku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: roznie, srednio 2h/24h Kontakt: steam? Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/xR32x/80.72.43.106:27027/ Wiem nie ma 100h ale progres jest wiec moze okres probny do 100h ? Irytujace ciagle prosic sie na forum o admina, by glupie specty siedzace w sobote o 20:30 wywalic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 19 Marca 2016 #413657 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Jestem na ewidentne NIE!! 1. nie posiadasz kultury ( nie bede ci przedstawiał dowodów bo ci bedzie głupio) 2. 100h przegrane ? nie widze..... 3. Wnikasz w konflikty z innymi graczami co powoduję zamęt na serwie W razie jakich kolwiek zaprzeczeniom mam świadka i to op @Czarna wybacz ale musisz sie "ogarnać" Ps. Tak miedzy tematem to myslalem ze rekrutacja off ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Marca 2016 #413659 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Brak godzin to raz. Kultura a raczej jej brak to dwa. Może i byś ogarnął ale nie tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Marca 2016 #413660 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi