Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2015 #20883 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witam, mam problem. Gram na COD 400, dokladnie wczoraj zaczołem, nigdzie nie zakładałem hasła a teraz muszę wpisać jakieś hasło żeby zagrać.. o co może chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 19 Czerwca 2015 #20517 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Jest plugin który pozwala graczom na rezerwacje nicku zakładając na nie hasło. Wpisując na sayu /konto Musiałeś to zrobić i zapomniałeś hasła albo ktoś wbił na twój nick i to hasło założył hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 19 Czerwca 2015 #20518 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Jeżeli ty nie założyłeś hasła, to może zrobił to ktoś inny, na twoim nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Czerwca 2015 #20523 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Nie wiem czy ten plugin jest najlepszym rozwiązaniem. Może dochodzić do ww sytuacji. Każdy gracz ma możliwość darmowej rezerwacji nicku, wystarczy zgłaszać się do administracji. Przemyślcie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 19 Czerwca 2015 #19523 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Myślę, że ten plugin może zostać i wystarczy, że gracz po wbiciu odrazu doda hasło i nie będzie takich sytuacji. Graczowi nic się nie stanie jak poświęci tą minute i nie będzie musiał zawracać głowy administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2015 #19524 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 ktoś musiał założyć Ci hasło na konto . Moim zdaniem ten plugin nie jest najlepszym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Czerwca 2015 #20763 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Powiem tak samo jak do @Malu, gdy rozmawialiśmy o tym. Ten plugin ma swoje plusy i minusy. Najgorsze jest właśnie to co jest przedstawione na przykładzie tej sytuacji. Jednak z drugiej strony wydaję mi się, że posiada on więcej pozytywów. Na pewno to, że każdy może mieć własne hasło (co wydaję mi się zapobiegnie większej ilości podszywek). Również to, że gracze mogą szybko załatwić tą sprawę, a nie czekać na administrację (był jeden przypadek gdzie gracz czekał parę dni i w końcu napisał do mnie). Informacja o pluginie na say'u występuje i myślę, że tylko nieliczni by z tego nie skorzystali. Ale jeżeli rzeczywiście wystąpiłoby więcej takich problemów, to wtedy wydaje mi się, że powinniśmy usunąć ten plugin. Ale poczekałbym jeszcze troszkę na weryfikację tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'InFamous Napisano 19 Czerwca 2015 #20880 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Możliwe że to nie jest wina hasła, ale możliwe że ktoś założył a z tego co widzę w bansie masz perma za aima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2015 #20878 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 LOL ja nie gram na aimie.. Wczoraj miałem robione SSY i było wszystko OK. Przypuszczam że to właśnie ten który mi założył to hasło... Ale co teraz? Da się to hasło jakoś zmienić? Tak żebym tylko ja mógł wbić na mój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yebak Napisano 19 Czerwca 2015 #19098 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Moim zdaniem ten plugin jest dobry ale trzeba coś zrobić żeby zapobiegać ww sytuacjom. Założyć dział na forum dla takich spraw jak ta i pomagać innym w razie zapomnienia lub wpisania złośliwie hasła na nick innej osoby przez osoby trzecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Czerwca 2015 #20496 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Plugin zostanie wyłączony aby nie dochodziło więcej do owych sytuacji. W celu zakładania hasła na nick proszę zgłaszać się do mnie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Czerwca 2015 #20497 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi