Skocz do zawartości

Jakieś hasło?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem. Gram na COD 400, dokladnie wczoraj zaczołem, nigdzie nie zakładałem hasła a teraz muszę wpisać jakieś hasło żeby zagrać.. o co może chodzić?

Jest plugin który pozwala graczom na rezerwacje nicku zakładając na nie hasło. 

Wpisując na sayu /konto 

Musiałeś to zrobić i zapomniałeś hasła albo ktoś wbił na twój nick i to hasło założył hasło xD

Myślę, że ten plugin może zostać i wystarczy, że gracz po wbiciu odrazu doda hasło i nie będzie takich sytuacji. Graczowi nic się nie stanie jak poświęci tą minute i nie będzie musiał zawracać głowy administracji.

Powiem tak samo jak do @Malu, gdy rozmawialiśmy o tym. Ten plugin ma swoje plusy i minusy.

Najgorsze jest właśnie to co jest przedstawione na przykładzie tej sytuacji.

Jednak z drugiej strony wydaję mi się, że posiada on więcej pozytywów. Na pewno to, że każdy może mieć własne hasło (co wydaję mi się zapobiegnie większej ilości podszywek). Również to, że gracze mogą szybko załatwić tą sprawę, a nie czekać na administrację (był jeden przypadek gdzie gracz czekał parę dni i w końcu napisał do mnie).

Informacja o pluginie na say'u występuje i myślę, że tylko nieliczni by z tego nie skorzystali. Ale jeżeli rzeczywiście wystąpiłoby więcej takich problemów, to wtedy wydaje mi się, że powinniśmy usunąć ten plugin. Ale poczekałbym jeszcze troszkę na weryfikację tego.

LOL ja nie gram na aimie.. Wczoraj miałem robione SSY i było wszystko OK. Przypuszczam że to właśnie ten który mi założył to hasło... Ale co teraz? Da się to hasło jakoś zmienić? Tak żebym tylko ja mógł wbić na mój nick.

Moim zdaniem ten plugin jest dobry ale trzeba coś zrobić żeby zapobiegać ww sytuacjom. Założyć dział na forum dla takich spraw jak ta i pomagać innym w razie zapomnienia lub wpisania złośliwie hasła na nick innej osoby przez osoby trzecie. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...