n-ty dzien Napisano 18 Czerwca 2015 #18907 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Propozycje nowego MC, zmiany, poprawki, usprawnienia. Czekam na Wasze pomysły. Czas "odmłodzić" nieco serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 18 Czerwca 2015 #18919 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 obecny mc 1 : de_inferno 2 : de_dust4ever 3 : de_nuke 4 : de_vertigo 5 : de_aztec 6 : de_train 7 : de_russka 8 : de_westwood 9 : de_cpl_mill 10 : de_dust2 11 : de_chateau 12 : de_mirage 13 : cs_office 14 : de_dust2002 15 : de_piranesi 16 : de_zook 17 : de_inferno 18 : de_cbble 19 : de_abaddon 20 : de_dust2 21 : de_hell 22 : de_kabul32 23 : de_nuke 24 : de_blue 25 : de_sunny 26 : de_tuscan 27 : de_prodigy z obecnego mc proponuje usunąćde_zook ponieważ gracze zazwyczaj proszą o zmiane tej mapy, ponaddto dużo osób nie chce grać mapy de_sunny w tym mc jest bezsensu ułożona bo zaraz po niej jest de_tuscan, która jest dość podobna. Można by też było zastąpić mape de_westwood mapą de_eldorado lub poprostu ją dodać, dodadkowo można przywrócić zwykłego dusta mapa mimo jednostronnej gry jest lubiana wśród graczy. wyglądałoby to tak: 1 de_train 2 de_cabble 3 de_mirage 4 de_nuke 5 de_russka 6 de_dust2 7 de_chateau 8 de_eldorado 9 cs_italy 10 de_prodigy 11 de_inferno 12 de_vertigo 12 de_dust4ever 13 de_aztec 14 de_hell 15 de_kabul32 16 de_dust 17 cs_office 18 de_piranesi 19 de_nuke 20 de_blue 21 de_tuscan 22 de_dust2 23 de_inferno 24 de_cpl_mill 25 de_abbadon 26 de_storm 27 de_dust2002 28 de_abaddon Dodane są mapy: de_storm cs_italy de_dust de_eldorado odrzuciłam mapy: de_zook de_sunny de_westwood ogólnie pomieszałam troszke mc żeby sie coś "zmieniło". Ponadto do dyspozycji admina dałabym jeszcze takie mapy jak: - fy_pool_day - fy_snow (czy jakoś tak) To jest tylko propozycja, każdy może dodać coś swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 18 Czerwca 2015 #18924 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Fy_pool_day i fy_snow przy 31 slotow to by byla masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 18 Czerwca 2015 #21200 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Livio chodzi o mapy do dyspozycji admina, wieczorami gdy jest 6-8 osób bezsensu jest granie dusta2 czy inferno, wtedy zazwyczaj pytam graczy czy dać coś mniejszego po czym robię vote na małe mapy takie jak awp_india czy fy_buzkill jednak granie 4 map w kółko jest nudne i gracze wychodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 18 Czerwca 2015 #21191 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Proponuję aby wgrać wymuszane rate i interp . Obecnie nie wiem czemu ale wymuszany jest interp 0.05 Jeśli chodzi o de _sunny to według mnie fajna mapka, tylko po prostu źle ułożona. Widziałabym to tak : 1 de_train 2 de_dust4ever 3 de_mirage 4 de_chateau 5 de_russka 6 de_dust2 7 de_nuke 8 de_westwood 9 de_abaddon 10 de_prodigy 11 de_inferno 12 de_cabble 13 de_hell 14 de_vertigo 15 de_kabul32 16 de_dust 17 cs_office 18 de_piranesi 19 de_sunny 20 de_nuke 21 de_tuscan 22 de_abbadon 23 de_dust2 24 de_blue 25 de_cpl_mill 26 de_aztec 27 de_inferno 28 de_dust2002 ( de_storm , cs_italy jak dla mnie mogą zostać mapami dla nas dostępnymi , ale może czas aby zacząć ich jednak używać i pomału przyzwyczajać do nich graczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluzjonista15 Napisano 19 Czerwca 2015 #15407 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 co do wymuszania załóżcie osobny wątek, ja mam 0.01 cały czas i jest wporządku ale mogę podać plugin który ustawia właściwie wszystkie ustawienia jakie chcemy i dla ns i dla steama ale ma błąd, i jak ktoś zna amx to mogę podać i wskazać błąd. Wracąc do wątku: de_storm - mega słaba mapa, i raczej nie będzie lubiana. de_westwood - mapa która lubią wszyscy, fakt jest słaba, ale zawsze na niej jest full. de_zook - do wywalenia de_hell - do wywalenia Z podstawowych map wgrałbym te: - cs_estate - cs_italy - de_torn - de_survivor Propozycje moje (do głosowania) o których może nawet nie słyszeliście, a wszystkie z tych map są przyzwoite lub dobre AWP: - awp_city - awp_cold2 - awp_gorodok - awp_india2011 - awp_island_s - awp4one FY: - fy_desert - fy_pool_day2 - fy_snow2010 - fy_titanic CS: - cs_assault_1337 - cs_assault_upc - cs_bikini - cs_costabrava - cs_rio - cs_shogun - cs_schoollsc - cs_thunder DE: - de_abaddon (jest w mapcycle) - de_afghan_r - de_aisle_esl - de_algeria - de_azara_final - de_aztec_ruins - de_badcore - de_barcelona - de_best - de_blue (jest w mapcycle) - de_byfly2 - de_cevo_arsenal - de_clan1_mill - de_clan2_fire - de_concrete2 - de_contra - de_cpl_fire - de_cpl_mill (jest w mapcycle) - de_cpl_strike - de_dawn - de_dinaunion - de_dolc - de_duhran - de_dune - de_dust2_1337 - de_dust2_2006 - de_dust2_2009 - de_dust2_inversion - de_dust4ever (jest w mapcycle) - de_dust2002 (jest w mapcycle) - de_dust2012 - de_eldorado - de_esl_autumn - de_facifrag - de_fatalzone - de_grec - de_havoc - de_heat - de_inferno2010 - de_irak2 - de_kabul (jest w mapcycle) - de_karachi01 - de_karnak - de_kosovo - de_lidl - de_llg - de_luxor - de_magazyn_beta - de_mirage (jest w mapcycle) - de_mon - de_museum - de_nuke_rarea - de_nuke2010 - de_perfect_inferno - de_racula - de_rotterdam - de_russka (jest w mapcycle) - de_safaga - de_salt2 - de_scud - de_sunny - de_tuscan (jest w mapcycle - de_werm - de_westwood (jest w mapcycle) - de_westwood_big - de_wildywest INNE: - mini_dust2 - scoutzknivez - scoutzknivez3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 19 Czerwca 2015 #20002 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Koniecznie jakiś przerobiony (aby była równowaga) assault powinien być! Doprosić się nie mogę Moja propozycja: de_inferno de_dust cs_assault_city2 de_algeria de_dust2 de_aztec de_train de_russka de_westwood cs_rio de_cpl_mill de_dust2 de_chateau de_mirage de_inferno2se cs_office de_dust2002 de_nuke de_piranesi de_dust2 de_torn cs_assault_blizzard_final de_cbble de_inferno de_eldorado de_kabul32 de_blue de_dust2 de_tuscan de_prodigy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 19 Czerwca 2015 #19944 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Z tego co podał Iluzjonista interesujące jak dla mnie mapy to : de_algeria , de_torn , de_dust2012 . Sama osobiście je grałam na innych serwerach i chętnie zagrałabym też u nas, więc jak najbardziej można o nich pomyśleć. Coś z awp też mogłoby być do naszej dyspozycji przy mniejsze ilości osób na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 19 Czerwca 2015 #19714 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 z tego co kojarzę to de_torn kiedyś był i nie cieszył się szczególną popularnością i również z tego powodu został wycofany (a przyznam, że mapka prawilna), a co do cs_rio to jak dla mnie zbyt "nasrane" domków i mapa mogłaby się nie spodobać graczom ponieważ w dużej mierze jest jednostronna dla CT. Co do de_hell większość graczy lubi tą mapę wiec nie wiem w czym rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 20 Czerwca 2015 #19304 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 czym się różni eldorado od westwooda? Prawie niczym, więc... ? de_mice2 fajna mapka, polecam do dodania, poniewaz jest ona duza i na 31 osób akurat by pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 20 Czerwca 2015 #19228 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Proponuje na serwer mape cs_militia stara duża dobra mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 20 Czerwca 2015 #19005 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Moja propozycja dotycząca mc wygląda tak: 1 de_train 2 de_dust4ever 3 de_mirage 4 de_chateau 5 de_russka 6 de_aztec 7 de_nuke 8 de_eldorado 9 de_abaddon 10 de_prodigy 11 de_inferno 12 de_cabble 13 de_hell 14 de_vertigo 15 de_kabul32 16 cs_italy 17 cs_office 18 de_piranesi 19 de_sunny 20 de_nuke 21 de_tuscan 22 de_abbadon 23 de_dust2 24 de_blue 25 de_cpl_mill 26 de_mice2 27 de_inferno 28 de_dust2002 I po raz kolejny dopytuję się co z rozgrzewką czy będzie dodana czy nie ? można jeszcze raz zrobić ankietę na temat czy ma być i na co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 20 Czerwca 2015 #18848 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ja osobiście proponowałbym mapę "de_rats_1337 " ! Nie grałem chyba na ciekawszej mapce Link do mapy i screen'ów: http://cs.gamebanana.com/maps/167409 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 20 Czerwca 2015 #18821 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 de_rats? nie przejdzie ten pomysł, kwestia tej mapy była poruszana wiele razy, jak widać bez skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 20 Czerwca 2015 #18729 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 de_rats? nie przejdzie ten pomysł, kwestia tej mapy była poruszana wiele razy, jak widać bez skutku Lyubov, co nie czytam jakiejś twojej wypowiedzi to zawsze jest u Ciebie jakieś ale i na nie Czyżbyś była pesymistą ? Co do wypowiedzi odnośnie mapy: Zauważyłem, że mało graczy interesuje się forum, więc moim zdaniem jeśli się nie spróbuje to się nie przekonamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluzjonista15 Napisano 20 Czerwca 2015 #18530 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Wypowiadajcie sie na dany temat czym jest kolejność mapcycle. I nie spamujcie zbędnymi komentarzami jak gimbaza... nabijając posty. a kogoś ogarniętego z forum proszę o warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Czerwca 2015 Autor #14133 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Przeglądając Wasze propozycje oraz pytając graczy na serwerze stworzyłem coś takiego: de_train de_dust4ever de_mirage de_nuke de_russka de_dust2 cs_italy de_vertigo de_aztec de_prodigy de_dust de_inferno de_westwood de_dust2002 de_cpl_mill de_eldorado de_chateau cs_office de_piranesi de_cbble de_dust2 de_blue de_kabul32 cs_militia de_hell de_tuscan Do tego mapki do głosowania do Waszej dyspozycji. Będzie można stopniowo wprowadzać je na serwer i sprawdzać ich popularność: de_storm de_torn cs_estate de_survivor de_algeria de_rats cs_assault_upc + te mapki, które już były + kilka mapek awp_ i fy_ Wgrywamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 22 Czerwca 2015 #14563 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jak dla mnie to spoko ;d zobaczymy jak gracze przyjmą nowe mapki. Wgrywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 22 Czerwca 2015 #15596 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 mc jest ok, mi się podoba, aczkolwiek proponowałabym trochę odsunąć od siebie eldorado i westa tak żeby zbyt wcześnie po sobie nie były i będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 22 Czerwca 2015 #15624 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jak dla mnie wszystko świetnie Trzeba próbować nowych rzeczy i przyzwyczajać graczy do innych mapek niż w kółko nuke, inferno , dust ..;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Czerwca 2015 Autor #13340 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Zrobione. Gdyby brakował slotów na którejś mapie, wzywajcie. Teraz nie chcę Wam przerywać rozgrywki. W nocy na pewno do tego zajrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 25 Czerwca 2015 #13349 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 I super Wreszcie coś się dzieje, jak coś zauważymy będziemy walić drzwiami i oknami ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 25 Czerwca 2015 #12780 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Miedzy westem a eldorado powinien być assault w MC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HitmaN89 Napisano 29 Października 2015 #346272 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ostatnio można zaobserwować na serwerze wiele przypadków, na których grając mapę np.: piranesi, torn ludzie po prostu uciekają bo nie znają mapy albo po prostu im się nie podoba. Jeśli na serwerze admini nie chcą votemap bo są za uparci to jestem za wgraniem nowego mapcycle, ale na takie, które są znane i lubiane dzięki czemu serwer będzie zapełniony graczami. Moja propozycja: 1 de_train 2 de_dust4ever albo de_dust albo de_dust2002. Osobiście jestem za de_dust2002 3 de_mirage 4 de_nuke 5 de_dust2 6 de_aztec 7 de_inferno 8 de_westwood 9 de_cpl_mill albo de_tuscan 10 de_cbble 11 de_dust2 12 de_kabul32 13 Jakaś mapa z hostami i dla mnie najlepszym wyborem byłoby cs_militia Mniej map, ale za to znane i lubiane i grając te mapy admin nie musiałby być zmuszany do zmiany mapy jak to jest przy piranesi. Co o tym sądzicie? Nie liczy się ilość, ale jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 29 Października 2015 #346342 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 - brakuje cs_militia, de_vertigo, de_hell, cs_italy, rats - torna nikt nie zna (nie wie gdzie jest drugi bs), a poza tym jak podloza paki to nie da sie dobiec w 30 sek nawet do bsa - estate jest akurat za slabe, bo ct tak naciera he na poczatku ze na respie tt ma po 30 hp albo ginie, choc akurat mozna zostawic, bo zauwazylem ze ludzi nie ubywa, gramy ciagle ta mape, - Dust4ever znowu tt ma blizej niz ct na bs dlatego bym wyrzucil i wstawil nawet assaulta_upc. Więcej uwag nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi