Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dokładnie,nikt Cie nie wygania!No trzymaj sie mam nadzieje na szybką "rehabilitacje" i powrót ^^ Zapewne będzie mi brakowało rozmów z tb jak i również spin xD

Napisano

Zakrecony czemu to tak rozwiązujesz

bylo zazegnac spiny ogarnac i dawac dalej

ogarnij dupe i graj wiekszosc ma spiny do ciebe

nie przejmuj się powodzenia w zyciu ale i tak mysle ze

to pochopna decyzja na jb jest trudno ogarnac

TRZYMAJ SIE!

Napisano

Nie wiem co zaszło, ale jak czytam te komentarze i pomyślę sobie, że miałbym zrezygnować bo ktoś się ze mnie śmieje, to zrezygnowałbym na następny dzień po założeniu konta :v

Bywaj ;)

Napisano

Zakręcona , zakręcony - te słowa pewnej piosenki beda mi przypominać o Tobie. Pamiętaj 4 litery w górę i do przodu bez przejmowania . Szkoda odchodzisz , twoja decyzja a udznaowac trzeba. Rozumiem bo po postach niekotrych widać zero uszanowania tylko dziecinana :)

3maj się powodzenia

Napisano

Oj Zakręcony.. Nie podejmuj decyzji spontanicznie. Wiesz ile razy ja dostałam za to, że jestem Opiekunem? Nie warto się poddawać! Głowa do góry i wracaj na posadę bo inaczej kopa dostaniesz. Wbijaj na ts i pogadamy na spokojnie. 

Napisano

Ehh szkoda, że rezygnujesz. Serwer znów będzie stał pusty i nie będzie sie miał się kto nim zajmować. Wiadomo każdy człowiek robi błędy i nikt nie jest perfekcyjny, ale najgorsze jest to, że sie poddałeś zamiast wysłuchać i próbować coś zmienić. 

I tak zrobiłeś wiele dla JB i nie zostanie to zapomniane.

Powodzenia i mam nadzieje, że wrócisz znów tutaj  ;)

Napisano

Zakrecony podjąłeś tą decyzje na pewno z bólem w to nie wątpię z postów wynika że w luuujj zrobiłeś dla serwera i bez ciebie on się nie będzie kręcił i będą pustki na nim . Widać że twoja praca włożona w ten serwer to było całe twoje serce zajmowałeś się nim na 100 % wkładałeś w niego dużo pracy . Moim zdaniem chyba troche postąpiłeś impulsywnie i nie powinienys odchodzić tylko i wyłacznie dlatego gdyż za dużo poświeciłeś czasu / pracy / serca , dla serwera i chcesz żeby to wszystko poszło na marne . Przemyśl 10000 razy swoją decyzje bo widać że ci na pewno zalezy na wszystkim pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...