Skocz do zawartości

?JaTuTylkoSprzątamMisiu:*?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ?JaTuTylkoSprzątamMisiu:*?

Doświadczenie (w byciu adminem): Jakieś tam jest :)... Zresztą byłem adminem na tej serwerowni w cs-ie 1.6 jail break :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7

Staż w CS-sie: Troszkę to już minęło :)...

Steam / NonSteam: Steam...

Dlaczego Ty: Jestem ogarniętym graczem wiem czego chce :)... Bywają sytuację gdzie latają odpały... Niestety :).. Również sytuacja z kulturą na serwerze jest mierna, kiedy to "dojrzali" gracze dobierają niestosownych słów do niektórych osób... :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie ok 5-6 godzin :)

Kontakt: pw

1. ,,Bywają sytuację gdzie latają odpały... Niestety"  -nie zgodzę się, haxów dużo nie ma. Porównując 1.6 z GO, to niebo a ziemia.

2. NIe kojarzę cię z serwera, chyba że inny nick miałeś.

3. GT poproszę.

https://www.gametracker.com/player/?JaTuTylkoSprzątamMisiu%3A%2A?/91.185.185.20:28075/

Link do gt godzin nie ma za wiele ale to się poprawi :). Bo tu nie o czas chodzi lecz o fun :P... Zresztą z kryterii zostało wykreślone 30h przegrane :).

@Up

Tak, z porównaniem do cs-a 1.6 jest ich mniej, ale myślą, że na serwerach publicznych mogą, więc sobie pozwalają :)...

Gram cały czas na jednym nicku :).

Nie mam nic przeciwko tobie ale po o ci admin jeżeli masz tylko 2 godziny na tym serwerze przegrane.

Bo tu nie o czas chodzi lecz o fun :P... Zresztą z kryterii zostało wykreślone 30h przegrane

30 godzin przegranych na serwerze  jest przekreślone, ale - "Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;"  nie jest, więc automatycznie cię skreśla.

Pograj trochę, złóż ponownie a będzie pewnie zaakceptowane ,,

Legrezz 7h to niecałe 2 dni :). Zanim podanie bd do końca rozpatrzone to ja będę miał te 7h :)

I wszystko zależy od wolnego czasu oczywiście :)...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...