Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2015 #21266 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Nick: ?JaTuTylkoSprzątamMisiu:*? Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Jakieś tam jest ... Zresztą byłem adminem na tej serwerowni w cs-ie 1.6 jail break Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Troszkę to już minęło ... Steam / NonSteam: Steam... Dlaczego Ty: Jestem ogarniętym graczem wiem czego chce ... Bywają sytuację gdzie latają odpały... Niestety .. Również sytuacja z kulturą na serwerze jest mierna, kiedy to "dojrzali" gracze dobierają niestosownych słów do niektórych osób... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie ok 5-6 godzin Kontakt: pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 18 Czerwca 2015 #9766 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 1. ,,Bywają sytuację gdzie latają odpały... Niestety" -nie zgodzę się, haxów dużo nie ma. Porównując 1.6 z GO, to niebo a ziemia. 2. NIe kojarzę cię z serwera, chyba że inny nick miałeś. 3. GT poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2015 #20864 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 https://www.gametracker.com/player/?JaTuTylkoSprzątamMisiu%3A%2A?/91.185.185.20:28075/ Link do gt godzin nie ma za wiele ale to się poprawi . Bo tu nie o czas chodzi lecz o fun ... Zresztą z kryterii zostało wykreślone 30h przegrane . @Up Tak, z porównaniem do cs-a 1.6 jest ich mniej, ale myślą, że na serwerach publicznych mogą, więc sobie pozwalają ... Gram cały czas na jednym nicku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 19 Czerwca 2015 #19934 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Nie mam nic przeciwko tobie ale po o ci admin jeżeli masz tylko 2 godziny na tym serwerze przegrane. Bo tu nie o czas chodzi lecz o fun ... Zresztą z kryterii zostało wykreślone 30h przegrane 30 godzin przegranych na serwerze jest przekreślone, ale - "Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;" nie jest, więc automatycznie cię skreśla. Pograj trochę, złóż ponownie a będzie pewnie zaakceptowane ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #19549 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Legrezz 7h to niecałe 2 dni . Zanim podanie bd do końca rozpatrzone to ja będę miał te 7h I wszystko zależy od wolnego czasu oczywiście ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 21 Czerwca 2015 #18235 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jestem na Nie ... Grałem z toba wczoraj i w piątek i zachowujesz się dziecinnie. Twój "skill" jest tak mierny że wątpie iz potrafisz odróznić cheatera od kata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #17981 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Itas szkoda, że Ciebie nie kojarzę . Zazwyczaj jestem 1/2/3 w tabeli więc skill mierny powiadasz ? Chcę zobaczyć twojego skilla kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Czerwca 2015 #10603 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Proszę o więcej wypowiedzi, bądź rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Czerwca 2015 #4653 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Od 4 dni nie widać Cię na serwerze, na razie się wstrzymam z głosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Czerwca 2015 #1082 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Popraw aktywność i napisz do kogoś aby otworzył temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi