jestem slaby i chuj. Napisano 18 Czerwca 2015 #20208 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Witam, dopatrzyłem się błędu, a mianowicie - po kliknięciu w "Admin Serwera" pokazuje się przyjemna lista, owszem, lecz serwer DM TOP MAPS jest umieszczony w złej grupie serwerów -> http://www80.zippyshare.com/v/W0bR76fX/file.html - w "DD2", a wydaje mi się, że powinien znajdować się w "Inne", gdyż gra się tam również m.in nuke i inferno. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Czerwca 2015 #20203 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Zmienione na stylach Deflection_v2, Blown. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Czerwca 2015 #20204 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi