Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2015 #5153 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 W tym poradniku napisze jak mieć sygnaturę w postaci mini profilu Steam. Ktoś chce mieć kontakt z tobą przez Steam to od razu widzi twój profil. Zaczynamy 1.Wchodzimy na Get your Steam Profile sig badge! | SteamProfile.com 2.Tam gdzie jest napisane Click on The green button below to generate yout badge! wybieramy zielone okienko z logem Steam. 3.Po lewej stronie wpisujemy własny Login i Hasło z Steam. (to strona Społeczności Steam więc bez obawy nikt was nie okradnie) i wybieramy Login. 4.Wyskakuje nam 2 rodzaje sygnatur. 5. Gdy chcemy 1 (ten wielki) zaznaczamy go i kopiujemy z IMG Code for Forums & Message Boards: drugą linijke (na końcu i początku jest ) czyli np u mnie http://badges.steamprofile.com/profile/default/steam/76561198053255128.png[/img.] Gdy chcemy 2 (ten mały) zaznaczamy go i kopiujemy tak samo jak na dużym. 6. Wchodzimy na forum logujemy sie. Wybieramy ustawienia sygnatury w profilu, wklejami kod i zapisujemy. Mam nadzieje ze pomogłem Gdy chcemy 2 (ten mały) zaznaczamy go i kopiujemy tak samo jak na dużym. 6. Wchodzimy na forum logujemy sie. Wybieramy ustawienia sygnatury w profilu, wklejami kod i zapisujemy. Mam nadzieje ze pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 18 Czerwca 2015 Premium #3440 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Proszę podać źródło skąd skopiowałeś (kopiuj wklej; gratuluje kreatywności). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Czerwca 2015 #1020 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Poradniki" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi