Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2015 #5796 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Witam mam problem, napisałem o zmiane pramki z mordercy na konspiranta i po zmianie mapy nagle nie posiadam żadnej klasy premium oraz VIPA, moze mi to któryś z adminów wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 #5797 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Napisz do któregoś z Super Adminów na pewno pomogą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Czerwca 2015 #4873 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoś się do mnie na PW z nickiem z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Czerwca 2015 #4874 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi