Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2015 #5792 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: Jakiś typek z Naruto coś takiego Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Grafik może se wybrać Kolorystyka: Czerwony, Pomarańczowy coś takiego Rozmiar: Nie wiem jaki ale taki żeby na steam pasował Napis: K120 `RaV Inne uwagi: Chcę aby było no ten jak to powiedzieć hmmmm.... chcę żeby była zajebista przepraszam że tak się wyraże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 18 Czerwca 2015 #5794 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Dobij posty. #Edit: Posty nabite otwieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 19 Czerwca 2015 #20924 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 20 Czerwca 2015 #18784 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia niezrealizowane" do "Zlecenia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 20 Czerwca 2015 #18426 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi