Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 #21418 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Data i godzina: 18.06.2015 | 11:27 Nick admina/gracza, który zawinił: Moderator TS3 rusherek Dowody: http://scr.hu/6maj/ttsrx Świadkowie: Nexegen Uzasadnienie: Powiedział mi Arbuz wypier** mi z Ts'a to ja mu odpowiedziałem wal się, a ten mi dał bana, co to w ogóle jest za powód ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusherek Napisano 18 Czerwca 2015 #21412 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 już sie wypowiadam na ten temat! gadałem chwileczke z uzytkownikiem Nexegen, lecz Kristo poszedl na kanal 2 osobowy i zaraz za nim poszedl Nexegen gdyz nie dokonczylem z nim rozmawiac poszedlem za nim, Kristo powiedzial "wal sie szmato" temat do zamkniecia:) ps. nie powiedzialem tak do Kristo, jesli tak prosze o dowody:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Czerwca 2015 #21471 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ogólnie według mnie ciężko ocenić sytację słowa wypowiedizane przez microfon nigdzię nie są zapisywane , ogólnie wina może leżeć po obu stron ,albo i po żadnej . Zamykam ponieważ ban minął , po prostu prośba do obu dwóch panów trochę szaczunku i zamachowania w języku obojetnie kto powiedział kto nie . /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Czerwca 2015 #21462 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi