Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Data i godzina: 18.06.2015 | 11:27 Nick admina/gracza, który zawinił: Moderator TS3 rusherek Dowody: http://scr.hu/6maj/ttsrx Świadkowie: Nexegen Uzasadnienie: Powiedział mi Arbuz wypier** mi z Ts'a to ja mu odpowiedziałem wal się, a ten mi dał bana, co to w ogóle jest za powód ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusherek Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 już sie wypowiadam na ten temat! gadałem chwileczke z uzytkownikiem Nexegen, lecz Kristo poszedl na kanal 2 osobowy i zaraz za nim poszedl Nexegen gdyz nie dokonczylem z nim rozmawiac poszedlem za nim, Kristo powiedzial "wal sie szmato" temat do zamkniecia:) ps. nie powiedzialem tak do Kristo, jesli tak prosze o dowody:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ogólnie według mnie ciężko ocenić sytację słowa wypowiedizane przez microfon nigdzię nie są zapisywane , ogólnie wina może leżeć po obu stron ,albo i po żadnej . Zamykam ponieważ ban minął , po prostu prośba do obu dwóch panów trochę szaczunku i zamachowania w języku obojetnie kto powiedział kto nie . /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi