Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2015 #21422 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Data: 18.06 , godzina jakoś koło 10:40 Wycinek : Server # 51 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina . : Kristo : .. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kotek : ) [AMXBans] Powod : ' Reklama ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 116178229 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.11.164.243 ' [AMXBans] =============================================== Mapa : Italy2 Wyjaśnienie: Otóż chodzi o to, że dostałam bana za reklamę, rozumiem, słusznie aczkolwiek nie reklamowałam innego serwera specjalnie, po prostu zapomniałam o bindzie który miałam jak byłam adminem "@Zapraszam na forum XXXXX.XX". Idzie chyba zrozumieć, że każdemu się może coś takiego zdarzyć, nie zrobiłam tego umyślnie i bardzo przepraszam za to . Proszę o odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 #21419 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Wiesz ja to odebrałem jako reklamę na serwerze więc dałem bana, cóż to są odwołania od bana a nie screeny więc sprawę zostawiam UnBan Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Czerwca 2015 #21410 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Skracam bana do tygodnia. Usuń bind i mam nadzieje, że sytuacja się nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 #21411 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Silverka nie dawaj mu aż na tydzień niech dostanie pouczenie 1h, i to jako ostrzeżenie wystarczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Czerwca 2015 #21413 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ok poprawiam na prośbę admina. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=47225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2015 #21409 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Dziękuję . Bind jest usunięty, i to na prawdę nie było umyślnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 #21407 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Dobrze, to więc miłej gry życzę i nie grzesz więcej, bo następnym razem już nie będę miły , temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Czerwca 2015 #21487 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi