Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 #547 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Jakis czas temu kupilem dwie klasy premium ( kapitan i shoter) na 3 miesiace. Klasa shoter zostala teraz zmieniona ( 1/4 na odbicie pocisku / szybkostrzelnosc zalezna od int). Zbytnio mi sie to nie podoba bo nie taka klase kupilem i chcialbym zebyscie zmienili mi ja teraz za darmo na klase Morderca. ps. klase morderca juz mam ( wygrana na 3tyg) wiec mysle zeby dodac te 3tyg (odliczajac czas ktory uplynal) do tych 3 mies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2015 #19717 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ktos cos zrobil? Bo nie moge wejsc teraz na shotera a nie wiem jak sprawdzic jak dlugo jeszcze mam morderce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Czerwca 2015 #18211 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Nie możesz wejść na Shotera, ponieważ została zmieniona jego flaga (kolidowała z vipem). Podeślę Twój temat komuś z wyższej administracji, abyście się skontaktowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Czerwca 2015 #18195 Administrator Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Napisz mi na pw jaka klase chcesz miec jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Czerwca 2015 #18194 Administrator Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoja prośba o zmianę klasy została rozpatrzona pozytywnie. Po zmianie mapy klasa będzie dostępna. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi