Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 #13218 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 [align=center]Jestem Kuba, mam 13l.[/align] [align=center]Pochodzę z Górnego Śląska.[/align] [align=center]Większość czasu poświęcam na grę w cs.[/align] [align=center]Lubie pomagać innym i tworzyć grafiki [/align] [align=center]Może kiedyś spróbuję tu złożyć podanie na Grafik'a. Kto wie [/align] [align=center]A teraz coś o mnie...[/align] [align=center]Pochodzę z niezbyt znanej miejscowości.[/align] [align=center]Lubię grać w cs'a, a od jakiegoś czasu robię Grafiki (tzn. avatar / sygnatura.)[/align] [align=center]W cs'a ogółem gram 4 lat, z przerwą.[/align] [align=center]A grafiki tworzę dobry miesiąc jak się nie myle.[/align] [align=center]Od jakiegoś zmieniam siecie / serwery. [/align] [align=center]Powód jest następujący :[/align] [align=center]Nie ogarnięta ADMINISTRACJA. [/align] [align=center]Mam nadzieję, że tu tak nie będzie i nie będę zmuszony po raz kolejny iść [/align] [align=center]na inną sieć. [/align] [align=center]Siecie zmieniam praktycznie do tydzien. [/align] [align=center]Na kilku sieciach miałem Admina jakiegoś serwera, a po jakimś czasie rezygnowałem. [/align] [align=center]Pogram tu pare miesięcy / tygodni, a może wtedy spróbuję złożyć podanie na admina jakiegoś z Waszych serwerów. [/align] [align=center]Na Grafika złożę podanie jak już będę troche znany i lubiany ;D [/align] [align=center]Nie lubie zbyt często się kłócić [/align] [align=center]Mam nadzieję, że poznam tu b. dobrych ludzi i się zaprzyjaźnię z kimś [/align] [align=center]Widzimy się na serwerach. [/align] [align=center]Aaa... Jeszcze nie podałem modów na których gram :] [/align] [align=center]Gram na modzie JailBreak oraz CodMod najbardziej lubię Cod'y z dużymi lvl'ami np 45k, a nie takie 200lv / 100 lv [/align] [align=center]Dobra... [/align] [align=center]Trzymajcie się i do zobaczenia na serwerach [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]@edit. Sorry, że użyłem kolorów przeznaczonych do administracji wyższej, ale bardziej mi pasowało [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 #13777 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Czerwca 2015 #11349 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 #11924 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam zapraszam na ODD2#2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Czerwca 2015 #7759 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 witaj łowco sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 17 Czerwca 2015 #21914 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 #21772 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 cze , gitarka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 #19667 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 17 Czerwca 2015 #20527 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 2 @Kristo hehe.. Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 17 Czerwca 2015 #20321 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 siemka witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi