Skocz do zawartości

Oslabienie Terminatora

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nie ukrywam ze znane mi byly plany wobec klasy terminator ale to co z nim zrobiliscie to chyba lekka przesada na calym servie bylo moze 2 dobrych terminatorow teraz moge wam zagwarantowac ze nie bedzie grala nim ani jedna osoba -mozna usunac ta klase....

Dlaczego?Bo trzeba się będzie wysilić trochę i nie wystarczy full auto na kogoś i zadowolenie z zabicia kogoś bez broni po sekundzie?Takie jest moje zdanie a,że się ludziom nie podobają zmiany to trudno się dziwić jak wcześniej wystarczyło biegać i trzymać myszkę żeby mieć killi dużo ;)

Napisalem to bo terminatorowi nie dziala bezlik ale Yebaq napisal,ze jednak cos sie chwilowo zepsulo i bedzie normalnie myslalem,ze doszczednie zniszczyli ta klase :P

Napisalem to bo terminatorowi nie dziala bezlik ale Yebaq napisal,ze jednak cos sie chwilowo zepsulo i bedzie normalnie myslalem,ze doszczednie zniszczyli ta klase :P

No chyba,że tak... ;)

Edit.

Może dwie robiły to bardzo dobrze ale reszta latała na full auto i i tak zabijała bo po sekundzie broni się nie miało.Więc prawie na jedno wychodziło jak ktoś trochę ogarniał.

Wybaczcie, być może popełniłem błąd. Wrócę do domu i postaram się to ogarnąć, prócz tego są małe problemy z innymi klasami (chociażby medrzec czy wyborowy), lecz postaram się o jak najszybszą naprawę tego, przepraszam za kłopoty.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...