Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2015 #21949 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Piszę w tym dziale ponieważ nie mogę się doprosić o usunięcie mojego konta. Nie macie prawa trzymać moich skromnych danych w swojej bazie. Póki co jestem grzeczny i nie narobie szkód. Żądam tylko czarnej krechy i koniec. A frajerstwo z coda200 w swoim czasie też pogonie. Nigdy nie spotkałem się z takim debilizmem. Podpowiadanie między adminami na u@( Debil filo wpisał kiedyś niepoprawną komendę i wyświetliło dla wszystkich jak podpowiada innemu gdzie kryje się przeciwnik.) A debilny chomik powinien mieć przy komputerze słownik, bo aż mnie oczy bolały czytając to. Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Czerwca 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #21829 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Dobra nara! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Czerwca 2015 #21818 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Już wypłakał wszystko? Teraz do mycia i do spania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Czerwca 2015 #21820 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi