Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2015 #4141 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Data i godzina: Dziś, 18:40 Nick admina/gracza, który zawinił: SzatanPicolo Dowody: Nie udało mi się ss zrobic. Świadkowie: master Uzasadnienie: Admin slapował każdego zadając 0 hp, a na innej mapie slapował zadając 5 hp prowadzącemu i zostało mu 4 hp. Na Ganianym przechodzilem "parkour" a nagle mnie zgladzil. Przechodziłem to, a zgladziles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 16 Czerwca 2015 #3964 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Po pierwsze miałem zgodę by slapować bo rozmawiałem z nimi. Po drugi Przebywałeś na kz więcej niż 20 s a to kampienie. Po trzecie niezawsze wykonywali dobrze obowiązki prowadzącego. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 16 Czerwca 2015 #3871 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Data i godzina: Dziś, 18:40 Nick admina/gracza, który zawinił: SzatanPicolo Dowody: Nie udało mi się ss zrobic. Świadkowie: master Uzasadnienie: Admin slapował każdego zadając 0 hp, a na innej mapie slapował zadając 5 hp prowadzącemu i zostało mu 4 hp. Na Ganianym przechodzilem "parkour" a nagle mnie zgladzil. Przechodziłem to, a zgladziles Wybacz Każdy admin powie że przebywanie 20 s w jednym pomieszczeniu na zabawie to kampienie , a po drugie po co tam wchodziłeś jak wiedziałeś że szybko tego nie przejdziesz. Zostawił bym Cię gdybyś był na 2 etapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2015 #2994 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Admin sytuacje wyjaśnił. Brak dowodów. Skarga /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2015 #2995 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi