Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2015 #8240 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Twoj nick podczas gry: SilaWDupie Godzina, data zdarzenia : 14.06.15r godzina 12:35 Mapa: de_dust_1337 albo cos takiego STEAM_ID / IP :' STEAM_0 : 4 : 746137578 ' IP - : 109.173.174.241 ' Uzasadnienie : CO to ma być? Gram sobie i leci ban za cele mapy gdzie bylo 30 sec i szedłem po pake, która byla w zasiegu reki. Nastepnie wchodze na server i sie pytam z jakiej racji dostaje tego bana po czym dostaje takiego bana : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'obraza' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:746137578' [AMXBans] Twoje IP: '109.173.174.241' [AMXBans] ======================================= Jeżeli obraza była gdziekolwiek prosze o podanie ss'ów na ktorym jest widoczna obraza. Tu niechodzi o czas bana tylko o sprawiedliwość. FILO sam nierobi celow mapy, tylko nabija fragi do NUKE a jak padnie to sapie ze inni maja robic i daje bany. PS. Jestem za dodaniem czegoś w stylu powiadomień na forum, jeżeli jest mowa o danej osobie w danym temacie. Przeoczyłem skargę bo nawet jak jestem na forum to rzadko odwiedzam ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2015 #4134 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Admin musi raz dziennie wchodzić na forum. W dodatku po to zostały założone prefiksy żeby ułatwić wam pracę. Temat i tak można uznać za przedawniony (p.s. z tego co widziałem Fighter nie dał Ci ostrzeżenia.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2015 #4135 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi