Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2015 #8712 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Witam mam do zaoferowania konto na steamie! Konto z CS GO posiada rangę GOLD 4 NIE POSIADA ŻADNYCH BANÓW (VAC) ANI INNYCH BLOKAD! I kilka skinów Euro track - Trochę zarobionej kasy na tira Saints Row: The Third - Trochę przeszedłem fabuły (można ją przechodzić muli) The Crew - Tak sam przeszedłem trochę fabuły i gra jest mega! KONTAKT to skype: wosiu1892 lub pisać tutaj na forum na PW ) pozderki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2015 #22007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Kontakt podany. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2015 #22008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi